2021. július 25., vasárnap

TE TETTED EZT, KIRÁLY!

HÍRKLIKK
Szerző: MILLEI ILONA
2021.07.25.


Nincs még egy olyan végtelenül aljas, gonosz, álszent, cinikus, keresztényietlen, nemzetpusztító kormánya - de kormányt kiszolgálós holdudvara sem - a világnak, mint a jelenlegi magyar politikai adminisztráció.


A miniszterelnök a gyermekvédelem ürügyén gyermekvédelmi népszavazást indít, így próbál meg kibújni a Pegasus-botrány, a Fudan-ügy, a 300 milliárdért feleslegesen vett, használhatatlan lélegeztetőgépek, a Sinopharm vakcinával beoltott 60 éven felüliek, az elszabott járványkezelés, az autópálya koncesszió, a haveri zsebekbe juttatott uniós pénzek következményei alól. De egy jól irányzott csavarral a július 21-én bejelentett „gyermekvédelmi” népszavazásának még egy funkciót szánt, amennyire lehet, tegyen az keresztbe az ellenzéki előszavazásnak is.

Csakhogy nem pusztán ennyit kell eltakarnia a „gyermekvédelmi” lepelnek. Mert itt van a szétvert oktatás, szétvert egészségügy, dolgozói és nyugdíjas szegénység, és akkor még nem beszéltünk a rokkantnyugdíjasok, a munkanélküliek, a mélyszegénységben élők, a hátrányos helyzetű magyar gyerekek jövő nélküli világáról. Tíz év utáni „uralkodás” után ezt sikerült „összehoznia” a Fidesz-KDNP kormánynak. Mindez persze, ott bujkált a felszín alatt, csak elfedte a „mi mindenben elsők vagyunk, mi vagyunk a legjobbak, száguld a gazdaság” Fidesz-kommunikáció. Hogy is mondta Orbán Viktor 2014-ben Tusványoson? „Megkeressük, megpróbáljuk megtalálni a Nyugat-Európában elfogadott dogmáktól és ideológiáktól elszakadva, tőlük magunkat függetlenítve azt a közösségszervezési formát, azt az új magyar államot, amely képes arra, hogy a mi közösségünket évtizedes távlatban versenyképessé tegye a nagy világversenyfutásban.” Nem sikerült. Amit sikerült az egy futballstadionokkal körülvett romhalmaz és egy végletekig lebutított és megosztott nép...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.