2021. augusztus 18., szerda

CSIRKEPROPAGANDA ÉS CUKI KORMÁNY: „KÁR HOGY ERRŐL BESZÉLGETÜNK EGYÁLTALÁN”

MAGYAR HANG
Szerző: TOMPOS ÁDÁM
2021.08.18.


Mi alapvetően viccelni szoktunk, de hát már annyira vicces a kormány, hogy megpróbálunk valami komolyat tenni a dologhoz. Hiszen valós a probléma, de nemcsak a nem-, hanem a fajváltások terén is. Több jelöltünknél volt ez a probléma, hogy a Csirkeemberünket milyen csirkepropaganda érte esetleg gyerekkorában. Meg kell vizsgálnunk aztán, hogy a budaörsi láthatatlan emberünk miket láthatott gyerekként, amitől láthatatlan lett később.”

Ezzel indokolta lapunknak Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke, hogy – a Társaság a Szabadságjogokért szervezetet és a Momentumot megelőzve – miért támadták meg a Kúriánál a kormány gyermekvédelminek nevezett népszavazási kezdeményezését, amely a következőkről kérdezné meg a választókat.

• Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
• Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
• Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?

• Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
• Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Kovács aztán komolyra fordította a szót, mondván: „elvégre mégiscsak vannak azért törvények Magyarországon”. Szerinte már eleve problémás, hogy Orbán Viktor miniszterelnök előre kijelentette, a parlament meghozta a szükséges törvényeket a kérdésekben, és ez a referendum egy erődemonstráció lenne az EU felé, „de hát nyilván, ezt nem lehet lefordítani a jog nyelvére”...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.