2021. augusztus 30., hétfő

JÖN A GYURCSÁNY ÉS KILÖVI A SZEMEDET

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.08.30.


...Kocsis szerint mindenki Gyurcsány, aki nem Orbán. Ezért, “akik nem akarják, hogy Gyurcsány újra lovasrohamot vezényeljen a saját honfitársai ellen, szemeket lövessenek ki, és akik nem akarják, hogy fizetőssé tegyék az egészségügyet”, támogassa a petíciót. Mi viszont indítanánk egy másik petíciót, hogy aki nem akarja, hogy Orbánék utcai harcokat provokáljanak, felgyújtsák Budapestet, s a rendőri karhatalom ellen támadjanak, nagygyűlés ürügyén tömeget szervezzenek a demokratikusan megválasztott kormány erőszakos megdöntésére, az írja alá a petíciót.

Ezt a petíciót lenne kinek elküldeni, magának Orbánnak. Ki lehetne egészíteni az egészségüggyel is akár, hogy aki nem akarja, hogy katonatisztek irányítsák a kórházakat, elüldözzék az orvosokat, vezényeljék őket, mint a katonákat, elvegyék a juttatásaikat, korlátozzák a praxisukat, akik inkább fizetnének 300 forint vizitdíjat, mint az elérhetetlen és használhatatlan ingyenes kezelés helyett húszezer forintot a privát orvosnak, akik nem akarnak romos kórházakban éhenhalni, azok támogassák az Orbán-ellenes petíciót, hogy a lopás helyett az egészségügyre fordítsa a köz pénzét.

Aki nem akar azon az értelmi szinten maradni, ahova az Orbán-banda züllesztette az országot, hogy az alapján szavazzon mindenki, hogy jön a Gyurcsány, és kilövi a szemedet, jön a migráns, és beköltözik a lakásodba, megerőszakolja a 80 év feletti asszonyokat, jön a Brüsszel, hogy átalakítsa az óvodások nemét fiúról lányra és fordítva. Miközben arról szó sincs, hogy ezek ellopták már az egész országot, magánosították a közvagyont, Orbán családja gazdagabb, mint az angol királynő (ha levesszük belőle a stróman Mészáros jutalékát, akkor is), hogy kínai és orosz gyarmat vagyunk.

Ilyen primitív banda még nem vezette ezt az országot, kivéve talán az egyetlen Szálasit, aki diagnosztizált elmebeteg volt, és aki Kárpát-Duna Nagyhazának nevezte ugyanazt, amit Orbán NER-nek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.