2021. augusztus 6., péntek

ORBÁN A FOX NEWSNAK: AZ ÖSSZES MAGYAR SZÁMÁRA SZEMÉLYES SÉRTÉS, HA ŐT GENGSZTERNEK NEVEZIK

TELEX
Szerző: DÖMÖTÖR BÁLINT
2021.08.06.


A bevándorlásról, a muszlimokkal való keveredésről, az őt és Magyarországot ért jogtalan nyugati támadásokról és a nemzetközi baloldal által támogatott antiszemita ellenzéki összefogásról beszélt Orbán Viktor a Fox News sztárműsorvezetőjének eléggé alákérdezős interjújában.


Az Egyesült Államok legnézettebb politikai tévéműsorában szerepelt magyar idő szerint péntek hajnalban Orbán Viktor miniszterelnök. A jobboldali beállítottságú Fox Newson futó Tucker Carlson Tonight csütörtök esti adásában adtak le egy előre rögzített interjút a magyar kormányfővel.

A műsor házigazdája, az összeesküvés-elméletektől és rasszista uszítástól sem visszariadó Tucker Carlson a hét elején érkezett Magyarországra, hogy dokumentumfilmet forgasson a magyar kormány bevándorláspolitikájáról és az ország történelméről.

A műsorvezető ehhez a dokumentumfilmhez készített interjút csütörtök reggel Orbánnal. Ennek az interjúnak egy 15 perces részletét az amerikai keleti parti idő szerint csütörtökön este nyolc órakor sugárzott műsorban adták le...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.