2021. augusztus 20., péntek

ORBÁN PROPAGANDISTÁINAK NEM TETSZIK, HOGY NÁCI KOLLÉGÁIKAT UGYANEZÉRT A TEVÉKENYSÉGÉRT HALÁLRA ÍTÉLTÉK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.08.20.


Apáti ezt a tevékenységet védi, amikor Gábor György vallásfilozófus személyében a Zsidó Egyetem tanszékvezető professzorát zavartalanul zsidózhatja és a megsemmisítésére vonatkozó utalásokat ("Azért Hitlernek volt valami igaza...") tehet egy kormány által irányított és finanszírozott lap, amely a KESMA része, amelynek nyomtatott kiadását maga Orbán Viktor népszerűsítette. Amikor az Amerikai Népszava erre felhívta a figyelmet, ez a kormányszócső nem érezte kínosnak, hogy a Der Stürmer stílusában írt kommentek találhatók a felületén, amiért jogilag is felelősség terheli.

Apáti Bence “Vágó István most éppen akasztásról ábrándozik” címmel cikket írt Origo-n, amelynek konklúziójaként azt írta, hogy Vágó István egyetért azzal, hogy “három kommentelő miatt fel kellene akasztani a Mandiner főszerkesztőjét(?), összes munkatársát(?) és a külsős szerzőit(?). A szeretet nevében… Szép volt István, de legalább megtudtuk mik a terveitek velünk.” Apáti írása azért fontos, mert felhívja a figyelmet arra a fontos kérdésre, amelyre Vágó István is utalt, hogy milyen felelősségük van a náci ideológiát támogató bértollnokoknak, propagandistáknak, az olyan lelkiismeret nélküli, gátlástalanul hazudozó szellemi verőlegényeknek, mint amilyen Apáti Bence is.

Mert az általa kifogásolt komment, amely Vágó István Facebook oldalán jelent meg, és amellyel Vágó István is egyetértett, nem az ő akasztásukról szólt, hanem arra hívta fel a figyelmet, hogy “A nürnbergi perben számos, effektív bizonyítottan tömeggyilkos élve megúszta, addig Julius Streicher, a Der Stürmer (magyarul: Rohamozó) nemzetiszocialista hetilap alapítóját, “újságíróját”, propagandistát a nürnbergi nemzetközi bíróság halálra ítéli.A Wikipédia azt írja: A halál oka: AKASZTÁS!!!” Ez a felelősségről szól, hogy a gyűlöletbeszédek szerzői a gyilkosokkal egyenértékű felelősséget viselnek. Ennek tudatában végezzék dicstelen munkájukat...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.