2021. augusztus 26., csütörtök

SZÁJER, AZ ALKOTMÁNYOS HÁLÓSZOBA-PAPARAZZO

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Jogálom 2.0
2021.08.26.


Szájer József az Alaptörvényben rögzítette a magánélet közüggyé emelését.


Az Alaptörvényünk Homoszexuális Atyja, Szájer József pert kíván indítani azért, mert sok más kormánytag mellett róla is kép jelent meg – esetében a Blikk oldalán – hogy miként éli meg hétköznapjait otthonában.

A bulvárlap képein Szájer József egy balaton-parti kertben ruhát tereget.

Szájer bírósági keresettel fenyegető közleményében megfogalmazott vádak egyike sem állja meg a helyét.


Cikkem a 2021. évi LXXIX. – az ún. pedofil- és homoszexuális-ellenes – törvény értelmében Szájer József személyét kritizálva nem a homoszexualitás népszerűsítéséről, hanem annak nehézségeiről is szól. Szájer Józsefet nem én jelenítem meg, hanem ő maga, még blogot is vezet magát népszerűsítve. Így a továbbiakban 18 éven aluliak is tovább olvashatnak.

Írásom pontokba szedett jogi segédletet kíván nyújtani a jogi pályát ezek szerint igen sekélyes szinten művelő Szájer József számára, egyben az őt ábrázoló képeket és hozzá információkat közlő, majd azt átvevő médiumoknak is segítséget adhat, amennyiben Szájer Józsefné, hetero leánykori nevén Handó Tünde, a brüsszeli gruppenfallokratával színlelt házasságban élő főbíró partnere perképesnek tartja a keresetet alárendelt bírói által. Elég nehéz megítélni, hogy Szájer ügyét egyáltalán hazai bíróság tárgyalhatná-e az összeférhetetlenség látszata nélkül. Banánt nem termesztő köztársaságok kormányai ezért nem ültetnek be családtagokat a fékek és ellensúlyok rendszerébe.

Kiindulásnak nézzük meg, mit állít az EU Alapjogi Chartáját sértő Alaptörvényünket megalkotó, EP-képviselői állásából a magyar kormánypárt, a Fidesz által homoszexualitása miatt lemondásra kényszerített Szájer közleménye, aki a weboldalán, rögtön annak címében már hazudik, miszerint ő könyvek szerzője lenne.
A weboldala alapján egyetlen könyvet írt eddig...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.