2021. augusztus 8., vasárnap

VARGA JUDIT MEG AZ IDEG

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.08.08.


Ha nem volna lehangoló, akkor arra kellene jutnunk, hogy Varga Judit formában van, ahogyan kardozik a képzelt ellenséggel, aki az európai kultúra, morál és humánum, aztán dicsekszik, hogy sikerült megböknie. „Eltaláltunk egy ideget Brüsszelben…” örül a hagymázakkal táncoló, és már a szóhasználatból is kitűnik az a lekezelő és öntelt hangnem, ami nélkül a NER-ben hivatalt nem kaphatni, a Fideszben pedig felvételi követelmény. Ott az ifjaknak a kollégista vének előtt szalmabábu-Gyurcsánnyal kell vívniuk, őt bőségesen és választékosan gyalázniuk, leköpniük és leordítani a bábu fejét. Ha ez nem megy, tagkönyvet nem kapnak, szégyenszemre léphetnek be a KDNP-be.

Varga Judit átment ezen a szűrőn. Amikor őt hitében meggyőződve a kedves vezető szerelmesen a szemébe nézve, egy pohárka pezsgővel kézben szolgálatra alkalmasnak találta elfogadva mintegy a hódolatát, Varga Juditba belekerült a szentlélek, és néha kiugat belőle csalfa kiskutyaként. Hogy tiéd vagyok édes gazdám, ezt csaholja, de ez az ő nyomora, a miénk pedig, hogy miniszter, amit igazán nem is értünk, illetve dehogynem. De vissza az örömökhöz. Amikor azt mondja Varga, hogy eltaláltunk egy ideget Brüsszelben, ezzel azt a képzetet óhajtja erősíteni, hogy Brüsszel elevenjére tapintott mintegy, olyan dolgot bökött meg a kardjával, ami neki kiváltképp fáj.

„A gyermekek védelmét fontosabbnak tartjuk az LMBTQ-lobbi propagálásánál.” – fűzte még hozzá Varga Judit teljessé téve Brüsszel fölötti diadalát, holott ez a Brüsszel világosan megmondta, hogy aki róla azt állítja, hogy LMBTQ aktivistákat akar a magyari óvodákba küldeni, hogy ott körömollóval levágják a Peti fütykösét és a Terka lába közé ragasszák, az hazudik. És mindeközben Orbán Viktorra mutattak. Varga Judit azonban emlékezett a szerelmes pillantásra, a tiéd vagyok édes gazdám pezsgőzésre, amikor megkapta a hivatalt, és annak szellemében dolgozik is. Orbán bevallottan arra tartja, hogy hadakozzon helyette Brüsszellel, és ő hadakozik derekul...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.