2021. szeptember 4., szombat

A JOHNSON FIÚ ESETE SCHMIDT MARIVAL

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2021.09.04.


"Hey, cross-eyed Mary finds it hard to get along
She's a poor man's rich girl and she'll do it for a song " (Jethro Tull)


"Boris Johnson, maga egy kis, széteső ország élén áll. Törődjön bele, és söprögessen a saját háza táján. Van mit." (Schmidt Mária)


Békés Márton, Schmidt Mária ölebe, a brit úriemberrel, egészen pontosan két brit úriemberrel azonosította a konzervativizmust "Mi magunk" című esszéjében.

Mária asszony a woke mozgalom Andics Bözsijeként, turáni Angela Davisként támadta meg a British Empire-t fajtársnői hevületében. Az oxfordi keményvonalas progresszívekkel kart karba öltve bontaná le Cecil Rhodes szobrát, döntené Temzébe Winston Churchillt és az egész brit konzervativizmust.

A félhülye Békés fajtárs a korai brit melegszcéna legismertebb művével illusztrálta konzervatív kiáltványát, gazdája Mária pedig a konzervativizmus alapjaiba döfte pennáját a Costas női vécéjében.

Nincs brit konzervativizmus a Brit Birodalom nélkül, nincs Burke, nincs Disraeli, nincs Gladstone, nincs Kipling, nincs Chesterton, tehát nincs Scruton sem. Alexander Boris de Pfeffel Johnson Etonból került a Balliol College-be és a brit felsőosztályokra jellemző eleganciával vert szét néhány oxfordi krimót a Bullingdon Klub tagjaként, miközben Mária gazdija egész életében arra vágott fel, hogy pár hónapig a Pembroke Collegeban meresztette a seggét.

A brit alsóosztályok anyagi helyzete lényegesen jobb, mint a magyar docenseké, alkoholfogyasztási szokásaik pedig sajátosak (eleve tajtrészegen járnak kocsmába, a vonaton képesek annyira berúgni, hogy néha nem találják meg a stadiont, ahol egy jót balhézhatnának) ezért rendszeresen okoznak problémát európai nagyvárosokban. De a legtöbbjük egészen megdöbbentően udvarias tud lenni percekkel azelőtt, hogy sugárban hányná le a kalauzt. Boris Johnson egy szóval sem állította, hogy nincs alkoholproblémája a brit prekariátus egy részének. A magyar prekariátus viszont lecsoffant kocsmákban gondolja végig a napi asszonyverést.

Schmidt fajtársnő ideológiai cimbijei hozták a zsidótörvényeket, ők gettósították a felmenőim, és ők küldték őket a halálba. Értük is térdelt a Harry Kane. Persze a magyar szabadságharcos nép, nem térdel le senki előtt, kivéve ha az illetőnek csinos bajuszkája van és visszapasszolná Kassát vagy Édeserdélyt. Mondjuk Szásával is elég jól elvoltak, miután megmutatta, hogy ki az úr a házban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.