2021. szeptember 17., péntek

ANTALL JÓZSEF TUDÁSKÖZPONT

JÓREGGELT EURÓPA
Szerző: BENEDIKTY BÉLA
2021.09.17.


Nem akartak részletesen nyilatkozni, de többen utaltak arra, hogy a döntésükben szerepet játszott, hogy a Direkt36 feltárta: a kormányközeli politikaelemző intézetnél a vezetőség szívesen költötte a közpénzt például luxusutazásokra, az igazgató egyre magasabb fizetésére, drága tárgyakra, PR-szerződésekre. Többen hangsúlyozták, hogy már nem állnak kapcsolatban Antall Péter igazgatóval (a néhai miniszterelnök fiával).


Ezt most olvastam. Tudom, nem nevezhető influenszernek a blogom, kevés kevésbé nagyszámú olvasottsággal bíró fórum van. De azért ez akkor is hervasztó. Hat évvel ezelőtt írtam, amit most ideteszek, ahol egy nyolc évvel ezelőtti írásomat idézem.

Mostanra sikerült eljutni oda, hogy köztörvényes bűnözőket legalább vizsgálni kezdenek, és még kis híján 30 év után sem foglalkozunk azzal, hogy a nagyhatásúnak és tiszteletreméltónak kikiáltott első miniszterelnököt, aki a rendszerváltás utáni napokban kezdte iszonyatos gyorsasággal tönkretenni ezt az országot, legalább ennyi idő után tegyük a helyére, azaz a kártevők közé. Bizonyos szempontból még ezek közül is kiemelkedik, minthogy az ország történelmének legeslegelső esélyét tette lehetetlenné, a legeslegelső, valóban minden nagyhatalomtól és külső politikai formációtól független állam megteremtése helyett hozott létre egy ásatag, feudális rendszert, ami egyenesen vezetett vissza a középkorba...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.