2021. szeptember 9., csütörtök

MEGVÉDJÜK EURÓPÁT

JÓREGGELT EURÓPA
Szerző: BENEDIKTY BÉLA
2021.09.09.


A magyar miniszterelnök Szerbiával együtt megvédi Európát. „…amikor veszély fenyegette Európa belső részét, és meg kellett védeni Európát, akkor sosem siettek a segítségünkre, hanem ütközőzónává nevezték ki ezt a térséget. Ezt csinálták évszázadokon keresztül. És semmi jelét nem látom annak, hogy ez a gondolkodásmód megváltozott volna.”

Egyszóval megvédjük Európát. Voltaképpen semmi különöset nem látok abban, hogy a magyar történelem legbutább, legműveletlenebb, legprimitívebb főtisztviselője ugyanazt a hülyeséget ismételgeti, amit a történész szakma tol le a torkunkon azóta, amióta egyáltalán létezik ez a tudomány. Most kissé terjedelmesebben mutatom meg, miért mentem föl valamelyest ezt a különben tűrhetetlen alakot a tudatlansága miatt, miért nem tehet mást, mint hogy hülyeségeket beszéljen.

A magyar történelemírás vonatkozó aljasságait mindenki ismeri, aki elvégezte az általános iskola hatodik osztályát. Elmondom, mi történt valójában, mi az, amiről a politika cédája, a magát történelemtudománynak magasztaló szélhámos társaság évszázadok óta nem hajlandó leírni. Ideteszek egy térképet és hozzá némi magyarázatot az Ezerév című könyvemből, aminek a megjelenéséhez egyre kevesebb reményt fűzök...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.