2021. szeptember 27., hétfő

NOVÁK K. APOKALIPSZISE

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.09.27.


Novák miniszter erődemonstrációnak érezte az általuk gründolt demográfiai csúcsot, ilyképp az lehet, hogy az augusztus 20-i giccsparádé pedig nemzeti nagylelkünk előbuggyanása volt a csikóbőrös kulacsból. Ízlések, értékek és eszmék különbözően vannak jelen az egyes organizmusokban, Novák miniszterben ekképp. Ez a világ lenyomata benne. Mint volt szíves kifejteni, a demográfiai csúcs – ami tényleg nem tudjuk mi célt szolgált az ünnepi kosztümök megmutatásán túl -, azért volt erődemonstráció, mert azon a szomszédos nagyhatalmak képviselőin kívül megjelent maga Mike Pence, Trump alelnöke is, akivel nem kellene annyira dicsekedni.

Kinek milyen a gusztusa persze, sőt, madarat tolláról, Orbánt pedig a haverjairól ismerni meg, bár ez csak ront az amúgy is gyászos összképen. Magának a demográfiai csúcsnak pedig épp Orbán maga adta meg az összegzését már Novák miniszter előtt pénteken a Kossuthon. Ez annyi volt, hogy a végén az amúgy is a konyhában kikötő nők szüljenek két rántott hús klopfolás közben, különben jönnek az afrikaiak a kis ágyékkötőikben és lerombolják sokat szenvedett keresztény hazánkat. Novák miniszter meg vasárnap delirált a Kossuthon, ami olyan pártrádió, ahol az elvtársak kifejthetik a direktívákat, és még csak fizetni sem kell érte. Mi tesszük meg azt, holott nem is akarjuk egyáltalán.

No most, míg pénteken Orbán azt a vízióját tárta elibénk az éter hullámain keresztül, ha nem toszik eleget a magyar, jönnek az ősemberek, Novák erre úgy kontrázott rá, hogy az egész, általuk műveltnek tartott világ is hasonlóan vélekedik. Itt voltak a demográfiai csúcson a Fidesz politikájának dicsőségét zengeni filozófusok, vállalati emberek és olimpiai bajnokok, és a legfőbb aduász, Mike Pence. Mindebből kitetszik, nem válogatnak a decens közönség toborzásában, ha arról van szó, hogy Orbánnak bólogassanak – van az a pénz, ugye –, de mindenféle olimpiai bajnokokra hivatkozni mint demográfiai szakértőkre, ez már delikát. Nem csoda, hogy fogyunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.