2021. október 30., szombat

MI A JÓ ÉLET TÖRTÉNIK? MÉSZÁROS LŐRINC DACOL A NEMZETI KORMÁNNYAL? Ő IS A NEMZETE ELLEN FORDUL, MINT SIMICSKA?

444.HU
Szerző: HERCZEG MÁRK
2021.10.30.


„Lorem ipsum dolor sit amet” (Anonymus)


Mi előre szóltunk, már négy éve megmondtuk, hogy Orbán Viktorral való barátságát is próbára teheti Mészáros Lőrinc elképesztő gazdagodása: óriási empátia kell ahhoz, hogy a hatalmas gazdasági és kulturális különbségek ellenére megmaradjon egy dollármilliárdos és egy leszakadó középosztálybeli ember barátsága.

Quo vadis, két amigo?

Mészáros Lőrinc (vagy ahogyan mindenki ismeri: Mészáros Lőrinc) szerencse-szupernóvája azután ragyogott fel, hogy Simicska Lajos rárontott Orbán Viktorra, tehát minden magyar emberre.

Mire a kormánytól teljesen függetlenül dúsgazdaggá vált baloldali, ellenzéki oligarchát, Simicskát 2018-ban a Fideszre behúzott két iksszel sikerült félreállítani, addigra Mészáros a kormány szándékaitól szintén függetlenül, aranykalászos gazdához képest is elképesztően jól sáfárkodva, matematikai függvény alapján gazdagodott meg, csak idő kérdése, hogy sikerül-e felvásárolnia a Google-t.

Azóta minden nagyon szép, minden nagyon jó. Legalábbis az volt – eddig. A jelek szerint ugyanis a jelenleg a világ kb. 2000. leggazdagabb embereként boldoguló Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor, tehát az egész nemzet között megromlott a viszony. A felcsúti vállalkozó ugyanis az utóbbi hónapokban egyre több területen dacol a nemzetépítő kormánnyal, sorra szeg meg írott és íratlan szabályokat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.