2021. október 6., szerda

ORBÁN, A MALÁJ MILLIÁRDOS ÉS A 178 MILLIÁRDOS LÉLEGEZTETŐGÉP-ÜZLET – A HUPPA.HU LAPSZEMLÉJE

HUPPA
Szerző: HUPPA.HU
2021.10.06.


Három minisztérium is kitért a válaszok elől

Sem a Miniszterelnökség, sem az Emmi, sem a külügy nem adott információt Vinod Sekhar maláj milliárdos magyar vonatokozású üzletéről és legfelsőbb szintű kapcsolatáról a Momentum egyik politikusának adatkéréseire.



Szijjártó a felhők fölött

Bő fél év alatt öt és félszer kerülte meg a Földet a külügyminiszter. Rossz az, aki rosszra gondol… A honvédségi gépek számára egyébként a kecskeméti katonai repülőtéren alakították ki a bázisállomást, ezért szinte minden miniszteri út költségéhez hozzáadódik egy Kecskemét–Budapest, majd egy Budapest–Kecskemét repülőút is.

517 milliárd forinttal nem akarnak elszámolni Orbánék


A TI jogi igazgatója a Népszavának elmondta, hogy a birtokukba került iratok alapján felettébb gyanúsak az ügyletek, a kifizetések egy része ugyanis nem a lélegeztetőgépek szállítására szerződött cégnek ment, hanem feltehetően a Silk Road Development Fund Management Holding Ltd. hongkongi, valamint a Havelock International LTD szingapúri bankszámlájára került. A részletek tisztázása érdekében még júliusban közérdekű adatigénylést küldtek KKM-nek, amely azóta sem válaszolt.

Egyetlen cégre bízták az állami szektor takarítási és kertészeti munkáit

A B+N Referencia Zrt. az állami megrendelések egyik nagy nyertese, az utóbbi években a legnagyobb építőipari cégekhez mérhető megrendeléseket kap, talán ezért is emlegetik a sajtóban „a takarítás Mészárosaként”. Ezt a melót mintegy 68 milliárdért vállalták.

Az államnak ki kell adnia az autópálya-koncesszióval kapcsolatos számításait

A bíróság döntése nem jogerős, másodfokon folytatódhat a per.

Orbán polgári körének alapítványa megint 60 milliót kapott

A Hírklikk adatigénylése nyomán újra közzétette a Szerencsejáték Zrt pénzosztó részlege, kiket támogattak idén júniusig.

Körbezárják a balatoni viharjelzőt Siófokon

Ötszintes apartmanház épül a siófoki viharjelző obszervatórium nyugati oldalán, míg a másik oldalán elkelt a Balatoni Hajózási Zrt. által dobra vert Móló Hotel. Mindkét ingatlan tulajdonosa ugyanaz a társaság. Vízhőfokmérés csak akkor lehetséges, ha ezek a szomszédok engedik.

Az EP-delegáció vezetője szerint a jövő évi választások a jelen állás szerint nem lehetnek valóban tisztességesek Magyarországon

“…az ellenzék soha nem kap időt a közszolgálati médiában, soha nem tudja közvetlenül elérni a szavazókat, mert nem szerepel a tévében, a rádióban. Független, alternatív médiában találhatók csak meg”. Mondjanak újat…

Kövér: A kormányoldal még nem tárgyal az államfői posztról


Lehet találgatni. Szerintünk Novák vagy Varga.

Vidéken indít lapokat Rogán Antal barátja, Shabi Michaeli és Milkovics Pál közös médiavállalata, a 168 Óra és a Pesti Hírlap tulajdonosa


Állítólag a kormányközeli KESMA versenytársa lesz. Nagyon nehéz elhinnünk. A printlapok akár már a közeljövőben elindulhatnak, tehát még a 2022 tavaszi országgyűlési választásokat megelőzően.

A várhatóan nagyon hideg tél előtt a Gazprom kemény üzenetet küldött Európának


A belföldi kereslet kielégítése elsőrendű fontosságot élvez.

Alekszej Navalnij kapta a Szabadság Lovagja díjat Varsóban


A lengyel fővárosban rendezett biztonságpolitikai fórumon a bebörtönzött orosz ellenzéki vezető politikustársai vették át a kitüntetést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.