2021. november 24., szerda

A HONVÉDELMI MINISZTER SZERINT A MAGYAR NÉP 163 ÜTKÖZETBEN, CSATÁBAN, FORRADALOMBAN VOLT ÉRINTETT, EZEK KÖZÜL 90-ET MEGNYERT – HUPPA LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA.HU
2021.11.24.


Érdekelne minket a részletes stat


Benkő Tibor a várpalotai lakossági fórumán mondta mindezt.


Balog Zoltán szerint a járvány figyelmeztetés azoknak, akik átlépik a tudomány, a nemzet és a család határait

Balog szerint érdemes ószövetségi szövegek alapján értelmezni a világjárványt. Megint osztás volt tegnap…?

“Brüsszel” nemet mondott Orbán Viktor kérésére


A levelet, amelyben azt kérted, hogy állítsuk le a kötelezettségszegési eljárást, sajnos nem kaptuk meg…

Revans a Norvég Alapért

Három évtized után most először nem lesz közös zárónyilatkozat az EGT országainak együttműködéséről. Orbánék vétója az első visszavágás Norvégiának.

Az Emmi kikéri magának, hogy támadják a vírussal heroikus küzdelmet folytató Kásler Miklóst

Ha valamivel is heroikus küzdelmet folytat az illető, az nem a vírus…

Országos karantén jöhet Szlovákiában

A kórházak az egészségügyi ellátórendszer összeomlására figyelmeztettek a koronavírussal fertőzöttek magas száma miatt. Érdekes egy ország, a kórházaknak van szavuk…

Kedden leállt a Honvédkórház neurológiai osztályának sürgősségi ellátása

Kunetz Zsombor a bejegyzésében azt írta, hogy a Neurológiai Osztályon azért van szünet, mert a fekvőbetegeknél halmozottan észleltek Covid–19 megbetegedést.

Áll a bál az MTI-nél, két embert elbocsátottak, hárman felmondtak

“Volt példa az utóbbi években is olyan elbocsátásokra, amelyek mögött politikai vagy személyes okokat láttunk. de olyannal még nem találkoztunk, amelynek semmilyen okát nem ismerjük, még csak feltételezni sem tudjuk.“

A közmédia vezérigazgatója szerint egyetlen alkalommal akart a politika befolyást gyakorolni rájuk

És ezt Irene Khan, az ENSZ szólás- és véleménynyilvánítás szabadságának védelmével foglalkozó különleges jelentéstevőjének mesélte el, aki rezzenéstelen arccal hallgatta, bár szája sarkát egy ideg belülről erősen próbára tette. (így képzeljük)

Felavattak a fideszesek egy bringautat, ami el sem készült

Bicikliút építése helyett biciklizhetővé nyilvánították a főutat Herend és Szentgál között, valamint építettek három pihenőt. Mindezt 60 millió forint uniós támogatásból valósították meg. OLAF, hol vagy?

Zöld utat kapott a gellérthegyi sikló


Az engedélyben, illetve indoklásában szó sem esik a korábbi környezetvédelmi hatástanulmányban emlegetett „negatív táji hatásokról”, így a hegy oldalában több méter szélesen kivágott fákról, illetve az építendő sikló és állomásainak “markáns művi elemként” való megjelenéséről.

Mészáros Lőrinc nyomába eredt Demeter Szilárd

Sokmilliárdot érő ingatlanvagyont szerzett a Demeter Szilárd vezetése alatt álló Magyar Kultúra Alapítvány és az alá szervezett nonprofit cégek. Művésztelepek, múzeumok, műemlékek, kastélyok és a Hajógyári-sziget közel harmada is így vesztette el köztulajdon jellegét.

Brutálisan összevertek Pécsett egy dél-amerikai diákot

Azon tűnődtünk el, hogy Szijjártó egyre-másra köti az ázsiai, afrikai, más, távoli országokkal a magyarországi egyetemi oktatással kapcsolatos egyezségeket, miközben itthon uszítanak mindenki ellen, aki más… Ezt így hogy?

Félrelépés – Jakabnak Jakab, de nem Péter, hanem István

“A probléma inkább abból adódik, hogy Jakab István egy nagyon vallásos, a keresztény erkölcsöt igencsak a zászlajára tűző párt egyik élharcosa. Ha mondjuk Jakab úr libernyák lenne, akkor nem lett volna semmi baj ezzel a titkárnős projekttel. Így azért, valljuk be, egy kicsit zsenánt, hogy miközben a derék urak istenről és hazáról papolnak, eközben bort isznak, és maguk alá gyűrik a titkárnőiket.“

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.