2021. november 7., vasárnap

KARDNAK, CSATNAK, PÉNZTÁRCÁNAK...

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2021.11.06.


.
.. baloldalt a helye, - mondta a fiúgyermekeket a férfias megjelenésre érzékenyítő mondóka hajdani gyermekkorom világában, mikor az apa (olvas) még férfi volt, az anya (főz) meg nő, és a gyerekeket se fenyegette az a veszély, hogy reggel az óvodába még Józsiként érkeznek, de hazafelé már az ereszcsatornán lecsúszva kell iparkodniuk.
Sietni is kell, hogy a család a televízió előtt együtt ülve élvezhesse a neves jobboldali publicista által jegyzett, a keresztényi szeretet jegyében készült realityt, melyből a nézők megtanulhatják, hogyan lehet szájon át szarni.
Baloldal, jobboldal - nosztalgia-túra a múltba, a kommunizmus hazai, vérzivataros esztendeibe, amikor még nem hagytad ott a havi nyugdíjadat egy hangulatos hétvégi nagybevásárlás során egy sárgarépáért, egy kiló krumpliért, meg egy kifliért a boltban.
Viszont a komcsik - fondorlatos módon - úgy akarták kikezdeni az egészségedet, hogy halálra zabáltattak (koleszterin-szint növelésével elkövetett emberölés) és cekkerek cipelésével tették tönkre ízületeidet.
Utóbbinak az lett a következménye, hogy alkalmatlanná váltál az előremutató jogszabályi változás követésére, mely szerint elhunyt házastársad a hátadon cipeld ki a temetőbe, hogy az általad megásott sírban leljen örök nyugalomra.
Na igen - mára már ez az előremutató intézkedés is a feledés homályába veszett, mint a Tisztiházért kapott pénz sorsa, Orbán első BOSS öltönye, zakója ujján - eleganciáját tanúsítandó - a márkanévvel, mely a Nagy Tolvajlás egyik első realizált eredménye volt, de hát spongyát reá, ez már a múlt, történészek csemegéje, mint a Vezér liberalizmusa is, mely mára nem is létezett...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.