2021. november 9., kedd

“NEM IRÁNYÍTHATJA A MAGYAR KULTÚRÁT OLYAN EMBER, AKI VÁLLALTAN LENÉZI AZT” – HUPPA LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: huppa.hu
2021.11.09.


Írók reakciói Demeter Szilárdra


Nagyjából ugyanarra jutottak , amire Szele kolléga tegnap. Plusz:
“„Használd rendeltetésével ellentétesen a civilizációt: a diktatúrát nevezd demokráciának, a pogányságot kereszténységnek, a lopást gazdasági fejlődésnek. Mindenbe köpj bele, mindennek (is) állítsd körömszakadtáig az ellenkezőjét, mindenkit rúgj seggbe, majd pedig sértődj meg azokra, akik ezt sérelmezik.” (Péterfy Gergely)

“Vidéken ezzel nem nagyon foglalkoznak”

Kerényi János Bács-Kiskun megyei fideszes képviselő adta a legőszintébb választ, amikor megkérdezték tőle, hogy a fejlemény nem zavarja-e meg az elmúlt hónapok kommunikációs felépítményét.

Hogy vidéken hogy mennek a dolgok? Így!

Százezreket kínáltak fel a terjesztőnek, hogy a rabosított fideszes képviselő fotóját tartalmazó lap ne jusson el az emberekhez.

Pegasus-ügy: egyre több az elvarratlan szál

“Pintér Sándor szeptemberben már részletes válaszokat adott az ügyben a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén.” Boldogkarácsonyt.

Döbbenet: átment a Kúrián a Fidesz egyik népszavazási kérdése


„Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?”

Hadházy Ákos most 5,6 milliárdos lenyúlásra bukkanhatott


Ugyanaz a céghálózat, amelyik a mosonmagyaróvári erőművet és a tótkomlósi fűtőművet nem építi a több milliárdos támogatásból, Battonyán csinálja az igazán nagy bulit.
Orbitális kormányzati csalás

Szabó Tímea tegnap a parlamentben arról is beszélt, hogy a Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítvány 2019-ben külföldi forrásból kapott 322 millió forintot, ami jóval több, mint a 2017-ben elfogadott civiltörvényben meghatározott 7,2 millió forint támogatási küszöb.
Ghánának 800 ezer, Ruandának 300 ezer vakcinát adományoz Magyarország

Szijjártó Péter viszi Afrikába a jó hírt, de megáll a Seychelle-szigeteken is, aztán Törökországba repül tovább.
Szijjártó Péter hungarofóbiával vádolja Manfred Webert a kerítésügy miatt

Szijjártó Péter egy olyan mondat miatt vádolta hungarofóbiával Manfred Webert, amely valójában nem hangzott el a néppárti vezető részéről. Weber 2017-ben maga is támogatta az Orbán-kormány kérését a kerítésépítésre fordítandó uniós pénzek ügyében.

Lenne mód az átoltottság javítására

Jelenleg a védett emberek száma nem éri el a lakosság felét, miközben az a vírus, amivel most szemben állunk háromszor annyira fertőző, mint a tavalyi volt.

Miért pont most ment Orbán Boszniába?

Bosznia-Hercegovina ugyanis még soha nem volt olyan veszélyben, mint most: a nyugat-balkáni országot a szétesés fenyegeti. Orbán Viktor ezen a munkaebéden még visszatarthatta volna terveitől Dodikot – ha Magyarország számára valóban fontos a Balkán stabilitása.

Orbán Viktor egy marslakó

Avagy mivel vádolja a fővárost az Anonymus?


“Egy kézfogáson múlik, és dőlhet újra az orosz gáz”

Már ami az Északi Áramlat 2 üzembe helyezését illeti. Ezt a gázfolyosót nem tudják használni az oroszok, de a németek sem. Az európai harmadik Energia Charta végzéseit ugyanis az oroszok vitatják, így ebben a formában nem kívánják használni ezt a vezetéket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.