2021. december 17., péntek

2022 MÁRCIUSÁIG BETILTJA A FIDESZ TATABÁNYÁN A LAKOSSÁG TÁJÉKOZTATÁSÁT – HUPPA LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA.HU
2021.12.17.


Nem lehet hírt adni arról, mit csinálnak a képviselők a városban


Tatabányán ugyan ellenzéki a polgármester, de kezdettől fogva nem volt stabil többsége a közgyűlésben, és az utóbbi hónapokban több, ellenzékiként bekerült képviselő a Fidesszel kezdett szavazni…

Megkérdezték az Emmit Völner Pál ügyéről

A válasz: Cseh Katalin, Városháza.

Védett területek magánkézbe játszását könnyíti egy titokban áttolt törvénymódosítás

Döntött az Országgyűlés: a jövőben a természetvédelmi céllal megvásárolt védett állami területeket profitorientált erdőgazdaságok kaphatják meg. A december 14-én megszavazott “agrársaláta” módosító jogszabály emellett a védett természeti területek magánkézbe adását is megkönnyíti – írja a WWF Magyarország.

Majdnem kétszer akkorát drágulhatnak az élelmiszerek jövőre, mint idén

Az államkassza bevételei jócskán megnőnek ahhoz képest, amit másfél éve, a 2021-es költségvetés megírásakor tervezett a kormány, csakhogy ezt a pluszpénzt az utolsó fillérig el is költik a következő pár hónapban.

Gyakorlatilag majdnem nulla lehet az új kormány mozgástere

A politika a kompromisszumok művészete, és most még nem tudni, hogy veresége estén mennyire lesz majd kompromisszumkész a vesztes oldal.

A szlovák külügyminisztert zavarja a szóhasználat, amit Magyarország és Lengyelország használ az EU kárára

“…És nem akarom, hogy engem ezzel a szóhasználattal azonosítsanak. Ez zavar a V4-ekben, nem maga a V4 létezése” – nyilatkozta Ivan Korčok.

Navracsics: Túlságosan konfrontatív politikát folytat a kormány az Európai Bizottsággal

Arra a kérdésre, hogy a Fideszben mindenki ugyanúgy látja-e a világot, azt mondta: úgy nyolcvan százalékban ugyanazt gondolják a jövőről.

Mészáros Lőrinc százmilliót adott egy új tűzoltókocsira

Az átadóünnepségen Bálint Istvánné (Fidesz-KDNP) polgármester felidézte: amikor a tűzoltók megkeresték az új gépjármű vásárlásának ötletével, nem volt kérdés számára, hogy támogatja, mert a város és a helyben élők biztonsága mindennél előrébb való. Ő az a polgi, aki ellen a járványügyi szabályok ellenére Bicskén megrendezett évnyitó koncert és politikai évértékelő miatt indult eljárást lezárták, a felelősséget megállapították és bírságot szabtak ki.

Orbán kutyákhoz látogat, Mészáros nyugdíjasokat simogat – árad a szeretet, amerre a szem ellát

Bármi is motiválja e hirtelen felbuzdult adakozó kedvet, nekem egy régi ismerősöm jut az eszembe, aki úgy adakozott nem kevés pénzt egy templomnak, hogy kikötötte: nem hozhatják nyilvánosságra a nevét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.