2021. december 7., kedd

AZ ORBÁNIZMUS IDEOLÓGIAI HÁTTERE AVAGY MIT SZED BÉKÉS MÁRTON

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2021.12.07.


A Kommentár főszerkesztője, Mária asszony harci ebe, aktív gumidominó publikálta legújabb tézisét, ami nagyjából arról szól, hogy kiket kell ahhoz agyonverni, hogy örökre ő legyen a Demeter Szilárd.

Most azt kérdezitek drágáim, hogy miért én vagyok megint az egyetlen ember a Kárpát-Duna Nagyhazában, aki elolvassa Békés fajtestvér összefüggéstelen baromságát. Így alakult.

Békést nem lehet végigolvasni, de utána lehet nézni a random idézeteinek.

A náci Lipcsei Iskola jeles tagjával Arnold Gehlennel nyit, majd a kommunista ideológussal Antonio Gramscival folytatja. Eddig stimmel. Utána azonban becsúszik Karl Hess fontos gondolata a kultúráról. Hess nemcsak egyetemet, de általános iskolát sem végzett amerikai politikafilozóf, aktivista és motorversenyző, aki a szélsőbalos antikapitalista libertarianizmus atyja, anyja és nagybácsikája volt. Ez csak bemelegítés, mert most jön a két legjobb.

Qiao Liang. A Konfúciusz unokaöccse is lehetne, Krisztus előtt ötszázból, de nem, ő a Kínai Néphadsereg nyugatellenes stratégiáját kidolgozó tábornoka, él és virul.

És Valerij Geraszimov. Ő az orosz hadsereg jelenlegi vezérkari főnöke, a "Geraszimov-doktrínának" becézett, surprise, surprise, nyugatellenes stratégiát kidolgozó tábornok.

Az észak-albán (van aki tudja még, kik voltak az észak-albánok?) hadsereg komisszárját sajnos nem idézi a mi Marcink, de azért a kép világos. Békés azért azt a Kornis Gyulát helyezi a Gramsci-Geraszimov-QiaoLiang kulturális tengely középpontjába, aki a húszas években "a zsidóság Keletről szabadon beözönölve, békésen először elhódította a magyarság anyagi, majd szellemi kultúráját. " refrénű kupléjáról híresült el, és vált a korszak Békés Mártonjává, de nem lett belőle nyilas, tehát alkalmatlannak tűnik a lipcsei iskola gondolati síkjára való felpöccentésre.

Csak ennyi. Nem tudnak ezek hibázni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.