2021. december 14., kedd

FORTÉLYOS FÉLELEM

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.12.14.


Szintet léptünk, illetve a Fidesz, következésképp az ország és benne így mi, magunk is. Mert házkutatást tartott a rendőrség a „városháza ügyben”, ami attól ügy Karácsony főpolgármester megfogalmazásában, hogy „ha valakiről valakik, akiket nem is ismer, beszélgetnek, majd azt lehallgatják, akkor nem a rágalmazókat szállja meg a rendőrség, hanem az áldozatot”. Ebben az egy mondatban benne van az egész mai Magyarország azzal a toldással, hogy amit Kövér pedellus vizionált az ellenzékről, mint nemzetbiztonsági tényezőről és veszedelemről, akikkel szemben emiatt minden megengedett, ím hozza már a gyümölcseit.

Most és ezen a ponton újólag szeretnénk megkérdezni Varga igazságügyist, tudja-e már mi a jogállam, de, ha nem tudja, és ennek ellenére véleménye szerint kies hazánk mégis az, akkor mindez belefér-e, vagy a szabadságharcban minden engedélyezett, a cél szentesíti az eszközt, illetve a hatalomért már mindent lehet-e. Nem áll magában ez a házkutatás, mint a rendőrállam bimbózásának újabb jele és bizonyítéka. Czeglédy Csabát már lassan feledjük, hiszen őt annyit ütötték, hogy eggyel több fel sem tűnik a publikumnak, de azért utalok az újabb sztorira. A Borkai mocsokban szerették volna rákenni, hogy ő az Ördög ügyvédje, de nem sikerült.

„Miután Ibolya Tibor egyetlen fővárosi ügyészre sem tudta rábízni az ügyet, maga fordult a bírósághoz, hogy az tárgyalás és így bizonyítási eljárás nélkül hozzon ellenem büntetővégzést. Indítványoztam a bíróságnál, hogy tartson tárgyalást, ugyanis nem én vagyok az Ördög ügyvédje, azaz nem én töltöttem fel a Borkai és társai orgiájáról készült képeket és a videókat az internetre… A Pesti Központi Kerületi Bíróság velem értett egyet: nem fog büntetővégzéssel döntést hozni, mivel az ügy nem bírálható el így. Ibolya Tibor fővárosi főügyésznek tehát – ha nem lesz gyáva hozzá – velem kell majd szembenéznie a tárgyalóteremben ebben a gyalázatos koncepciós eljárásban.”

Írja Czeglédy, akit a rendszer már annyira megedzett, hogy semmitől sem fél, az a gyanúnk azonban, hogy nem mindenki ilyen. Így, ha a Fidesz zaklatási és megfélemlítési szempontból friss húsra lel, sikerülhet neki az, ami a célja, hogy a nagy többség fülét, farkát behúzva kussoljon attól rettegve, hogy jön érte a nagy, fekete autó. “A mai naptól senki nincs biztonságban ebben az országban.” – mondta Karácsony főpolgármester a házkutatási ügyről, és úgy van igaza, hogy mégsincs. Mert és ugyanis az igaz, hogy senki sincs biztonságban, viszont az már nem igazán, hogy attól a naptól. Mert mióta Orbán a hatalomra vágyik, illetve azt megtartani óhajtja, így van ez.

Csak most kezd transzparenssé, koncentrálttá és egyre aljasabbá válni, ami mutathatja azt is, amit sokan vonnak le következtetésként, hogy Orbán – és csatolmányai – retteg, illetve rettegnek. Ez amennyire öröm, akkora veszedelem is, hiszen tudjuk, Istennek és embernek olyan törvénye nincs, amit át ne hágnának, ha arra szükségük van, másképp és kifordítva: a sarokba szorított patkány harap. Ami egyetlen bizonytalan tényező az ügyben, hogy meddig képesek elmenni az aljasságban. Nagy valószínűséggel a végtelenig és tovább. De nagy valószínűséggel ezen már változtatni nem lehet, mindez a fasizmus jellegéből fakad...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.