2021. december 3., péntek

MÁSFÉL MILLIÁRD FORINTOS BUDAI VILLÁT VETT ÁDER ALAPÍTVÁNYA – HUPPA LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA.HU
2021.12.03.


“Kigazdálkodták”


A Kék Bolygó Alapítványnak éppen évi másfél milliárd forint az állami támogatása, de egy hete a tőkealapjuk kapott 5,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást.

MINDEKÖZBEN:
Túlélési stratégiára rendezkedhettek be a szociális intézmények

De tényleg elmegy mindegyik a … fenébe. Bocs.

Reptérfejlesztés egy zuglói panelból

Egy fővárosi tízemeletes ház egyik lakásába, fél tucat másik társaság mellé jegyezték be azt a céget, amelynek eladná a régóta pusztuló taszári bázist az állam.

Elmagyarázta az ügyészség Hadházynak, hogy miért nem kapott választ Polt Pétertől

Hadházy arról érdeklődött Poltnál, hogy van-e olyan büntetőügy, amelyben érintett a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar valamelyik vezetője.

Pócs képviselő tengert venne


Papírról, nagy nehézségek árán felolvasott felszólalásában elhangzott: „Magyarország magas szintű tengerészképzést akar folytatni”.

Fényképészettel is foglalkozni fog Mészáros Lőrinc biztonsági cége

A felcsúti milliárdos tavaly nyáron alapított társasága pár hónapja profilt váltott: biztonságtechnika helyett a személybiztonságra megy rá.
Elkészült az első kép a pártvezetésről, amin Európa jövője múlik




Végünk van, ha nem a Fidesz győz

Tegnap nem volt sok új ötlete a Fidesz kreatív kampánycsapatának – feltehetően ma sem lesz más a helyzet –, ezért délelőtt és délután is ugyanazt a homofób lemezt rakták fel és küldték meg az MTI-nek.

Szijjártó Péter és a Stockholm-szindróma

“Minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy a vakcinavásárlás és a hosszútávú gázvásárlási szerződés megkötése miatt 2021 volt az eddigi legsikeresebb év a magyar-orosz kapcsolatokban” – írta a külügyér a FB-posztjában.

Az Európai Unió Bíróságának főtanácsnoka lesöpörte az asztalról a magyar és a lengyel kifogásokat

Campos Sánchez-Bordona szerint a jogszabály jogalapja megfelelő, összeegyeztethető az uniós szerződéssel és előírásai nem sértik a jogbiztonság elvét. A két felperes keresetében főként ezeket a kifogásokat támasztotta a rendelettel szemben.

Magyarország blokkolta a közös uniós részvételt a Biden-féle demokráciacsúcson

Ha az agresszív kismalac nem mehet, akkor senki se menjen.,.. (szerencsére azért ez nem így lesz).

Totális megaláztatás lett a kormány vakcina-szabadságharcából

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón egyenesen letagadta a fordulatot, és “a kevésbé jóindulatú vagy kevésbé értelmes sajtó” álhírének nevezte azt az értelmezést, hogy változott volna a kormány vakcinapolitikája.

Kirúgták a Retro Rádió műsorvezetőjét

Október elején távozott Sivák Péter, a Retro Rádió eddigi programigazgatója, és helyére Tiszttartó Tituszt nevezték ki, aki a Retro Rádió mellett a Best FM műsoraiért is felel. Tiszttartó a Petőfi Rádiótól érkezett Magyarország egyetlen országos vételkörzetű kereskedelmi rádiójához.

Többet fizet az MTVA évente a magyar fociért, mint a Bajnokok Ligájáért három évre összesen

A társaság a törvényi kötelezettségei miatt nyilvánosságra hozta, hogy 18,9 millió eurót, vagyis forintra átszámítva 6,85 milliárd forintot fizetett a legrangosabb nemzetközi labdarúgó kupasorozatért. Ugyanakkor a labdarúgó NB1-ért ennél az összegnél egyetlen évadban többet ad ki: közel 10 milliárd forintot fizet minden idényben a sugárzási jogokért az új szerződése alapján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.