2021. december 20., hétfő

OLTÁSPOLITIKA

FORGÓKÍNPAD
Szerző: SZELE TAMÁS
2021.12.20.


Hét vége volt, ráadásul aranyvasárnap, szóval ami hír akad, az olyan is. De szerencsére segítségünkre siet G. Fodor Gábor, akinek már megint kötete jelent meg, éspedig „Politikai virológia” címmel. No, arról nekem is volna véleményem, éspedig nem akármilyen, neki is van, persze az enyémmel ellenkező, ő az Origónak mondta el, én itt fogom.

Elmondom, mert már rettenetesen unom, hogy Hunniában minden, azaz minden a magyar belpolitika és a járvány körül kering, mint egy kettős csillagrendszerben, melyekről az a tudományos közvélekedés, hogy azokban nem alakulhat ki az élet, annyi az anomália. Hát, itt is egyre nehezebb. Saját megfigyelésem ugyanis – szakmám gyakorlása közben észleltem – hogy az oltásügyi aktivisták úgy működnek, de egészen pontosan úgy, mint egy parazita. Mondok is rá példát.

Írtam én a múlt héten egy cikket Darja Navalnaja beszédéről, amit az Európai Parlamentben tartott, a Szaharov-díj átvétele alkalmából. A beszéd jó volt, az írás ezért népszerű lett, most tart 66 529 olvasónál, 509 megosztásnál, nem dobogós eredmény a praxisomban (az abszolút rekordom félmillió olvasó volt) de azért szép, ismerek lapot, főleg kormánylapot, aminek ez egy-két heti forgalma. Volt hozzászólás is épp elég, most már kevesebb van, ugyanis nagy tisztogatást kellett véghez vinnem tegnap este.

Hatvanhatezer olvasó között óhatatlanul akad pár hülye, és a hülyék mindig hangosabbak, agresszívebbek, sőt, el is riasztják az értelmes olvasót: az egy dolog, hogy egy hölgy hazaárulónak nevezett engem, mint szerzőt, mert nem értek egyet a mostani kormány külpolitikájával. Az is hagyján, hogy sokan amerikai ügynöknek neveztek, már persze, akik nem Soros-ügynöknek, ez politika. Sőt, együtt voltunk ügynökök Navalnijjal egyesek szerint, egy Nagy Titkok Tudója még azt is bejelentette, hogy Navalnij (aki ugyebár ügynök volt) már halott és a klónja van helyette börtönben. Szegény klón. Jó, hát ezek mind repültek, ugyanis nem kritikáról, hanem gyalázkodásról szóltak.

De mondjuk ezt nem is volna érdemes említeni, mindennel így van, aminek az olvasottsága öt-tízezer fölé megy: mindig jön pár viceházmester, akinek az a rögeszméje, hogy én az ő két szép szemükért írok, és ha nem szeretnek, akkor szomorú leszek. Hát jelentem (úgy is, mint ügynök): nem így van, írom, ahogy gondolom, és nem fogok udvarolni vele senkinek. Említeni viszont azt érdemes, hogy telerakták szorgos kezek a kommentszekciót mindenféle oltásellenes propagandával, mémmel, de kilométer hosszú okfejtéssel is. A témától teljesen függetlenül. No igen: hiszen ez az írás olvasott lett, tehát megfelelt a propaganda hordozófelületének. Aztán, ha elkezdenék komolyan venni a különleges jogrendet, majd engem csuknak le az oltásellenes propaganda terjesztéséért. Ráadásul ezek nem vitákról szólnak: megmondják az álhírt, a propagandát és az onnantól úgy van. Mármint szerintük...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.