2021. december 15., szerda

ÚJJÁSZÜLETETT AZ RTL.HU, VIDEÓS HÍROLDALKÉNT FOLYTATJUK

RTL.HU
Szerző: BORDÁS GÁBOR
2021.12.14.


Miért éppen most? Mitől lesz ez más, mint a többi? Amióta az RTL Magyarországnál azon dolgozunk, hogy megújítsuk és írott anyagokat is kínáló híroldallá alakítsuk az rtl.hu-t, ezt a két kérdést hallottam a legtöbbször azoktól, akiknek meséltem a vállalkozásról. Nézzük a válaszokat.


Az RTL Magyarország évekkel ezelőtt felismerte, hogy tévécsatornái mellett új felületekre is szüksége lesz ahhoz, hogy tartalmait a lehető legszélesebb körben célba juttassa. Ezért jött létre az RTL Most és az RTL Most+ digitális platformja, ahogy az rtl.hu oldalon is rengeteg részlet visszanézhető az RTL-es csatornák műsoraiból, legyen szó akár szórakoztató, akár hírműsorainkról.

Ennek a startégiának újabb állomása az rtl.hu megújulása, a célunk pedig egyértelmű: a látogatóknak ne legyen okuk elkattintani az oldalunkról akkor sem, ha a legfrissebb, legfontosabb és legérdekesebb hírekre is kíváncsiak. Természetesen feltett szándékunk az is, hogy régi közönségünk mellett minél többen fedezzék fel maguknak az rtl.hu-t, és ami még fontosabb, érdemesnek találják arra, hogy újra és újra visszatérjenek hozzánk.

Tisztában vagyunk vele, hogy híreket olvasni nélkülünk is sok helyen lehet, ugyanakkor határozottan úgy gondoljuk, a hazai nyilvánosságban óriási szükség van arra a hiteles és professzionális hírújságírásra, amit az RTL Híradója képvisel, ennek a mércének pedig a megújuló portálon is meg akarunk felelni. Az utóbbi években a média egy jókora, jelentős erőforrásokkal táplált része kérdőjelezte meg saját szakmája alapjait, és kezdte cinikusan sulykolni, hogy objektív és független sajtó eredendően nem is létezhet. Mi az RTL Magyarországnál ezzel szemben mélyen hiszünk abban, hogy a hírműfajt csakis pártatlanul, a tényeket ellenőrizve, a konfliktusban álló álláspontok mindegyikét elfogulatlanul megjelenítve lehet hitelesen és tisztességesen művelni – máshogyan meg nem igazán érdemes.

Kibővült online szerkesztőségünk a napi munkában is erőteljesen építeni fog a csatorna kiterjedt, egész országot lefedő riporteri hálózatra, melynek révén a jövőben számos exkluzív információt már az esti Híradó és Fókusz előtt meg tudunk majd osztani olvasóinkkal, nézőinkkel...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.