2021. december 3., péntek

VARGA JUDIT MEGZAKKANT

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.12.03.


Emlékszünk még talán, hogy néhány napja Varga nacsasszony az amazoni gúnyájában állító módban jelentette ki, hogy a gyerekeire irányuló szexuális propagandát és fütyilevágást az iskolák kerítésénél állítja meg? Köszönöm. Kis kiegészítést máris az első mondathoz, ahol, illetve amelyben, mint meg tetszettek figyelni, Varga gyermekeiről tettem említést kizárólag. Mégpedig azért, mert az enyémeket, illetve most már az unokáimat ilyen veszély, amiről a miniszter óbégat, nem fenyegeti egyáltalán. Sőt, tovább megyek, én olyan élő embert nem ismerek, aki ilyen démonokkal küzdene, sehol egy szivárványos kísértet gyermekeink kerítése körül.

Varga nacsasszony következésképp egy másik valóságban él, egy párhuzamos univerzumban, ahol kizárólag az ő, illetve más fideszista káderek, rajongók és bávatagok küzdenek a – kifejezésükkel élve – LMBTQ lobbival. Kardoznak reggeltől napnyugodásig. És most, hogy látjuk a fennállást, és szétnéztünk a vizes síkon, figyeljünk arra, hogyan változik meg a textus. Mintha pár napja nem lett volna megállítva vargailag ez a veszedelmes lobbi, most pedig már pénzért veszi meg Varga – és a fideszisták (idióták, bávatagok) – gyermekeinek lelkét. Ha ezt méretes ökörségnek tetszenek találni, a port ne rajtam verjék el, ha kérhetem, hanem Varga nacsasszonyon.

És akkor most vágjunk bele a sztoriba. „Milyen Európai érték az, amikor pénzért cserébe a gyermekeink lelkét akarja Brüsszel?” – kérdezi hősünk, és ezen a ponton kell megállnunk, mert és ugyanis az orbitális baromság magyarázatért kiált. No most, tegnap Campos Sánchez-Bordona, az Európai Unió Bíróságának (EUB) főtanácsnoka kifejtette, “El kell utasítani Magyarország és Lengyelország azon keresetét, amelyet a jogállamiság elveinek a megsértése esetén az uniós költségvetés védelmére szolgáló feltételrendszer ellen nyújtottak be.” Magyarán, földerengett a Fidesz számára borússá vált levegőégen, hogy leállítják a pénzecskék folyósítását, ami bajnak nevezhető...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.