2022. január 30., vasárnap

A NYOMTASS TE IS! 236. SZÁMÁNAK TARTALOMJEGYZÉKE

NYOMTASS TE IS!
Szerző: https://www.nyomtassteis.hu/
2022.01.


A tartalomból:


A magyar lakosság a második legszegényebb az Európai Unióban
Lehet mesélni a magyar gazdaság fantasztikus teljesítményéről, de a tények sajnos mást mutatnak. Már csak a bolgár háztartások fogyasztanak kevesebbet a magyaroknál!

A fideszesek vizsgák nélkül is elvégezhetik az egyetemet

Az igazságügyi miniszter helyettese, Völner Pál telefonon intézett jogi vizsgát több egyetemen rokonainak, Rogán Antal kabinetfőnöke pedig úgy kapott érdemjegyet, hogy el sem kellett mennie a vizsgára.

Tízmillióért beszélt egy órát
Harmincezer dollárt (közel tízmillió forintot) fizettek egy amerikai szélsőjobboldali hírességnek, Dennis Pragernek, aki egy konferencián a magyar kormányt dicsérte egy órán keresztül, és a nyugati kultúra megmentőjeként tüntette fel Orbán Viktort.

Harminc százalékkal nőtt a burgonya ára
Az élelmiszerek tavalyi brutális árdrágulása nagyon megnehezíti a nyugdíjasok és szegények életét. A csúcstartó a hazai drágulási hullámban a burgonya.

Összegyűltek az aláírások az ellenzéki népszavazáshoz
A karácsonyi ünnepi időszakot is beszámítva 30 nap alatt sikerült összegyűjteni kétszer 235 ezer aláírást, ami bőven elég lenne a népszavazás kiírásához.

Az Orbán-rendszer legfőbb bűnei 4. – A miniszterelnök családjának meggazdagodása
Az állami pályázatokon általában az Orbán család és holdudvara tarol, ennek következtében földek, bányák, bankok, kastélyok, építőipari, energetikai vállalatok tulajdonosai lettek, és még számtalan területen jutottak hatalmas előnyökhöz.

Márki-Zay: Nem magánosítjuk az egészségügyet!
A fideszes vádakkal ellentétben, az ellenzék nem adná magánkézbe a magyar egészségügyet, ha megnyerné a választásokat.

Elviszi az árnövekedés a nyugdíjemelést
Tavaly decemberben egy hónap alatt 8 százalékkal nőtt az élelmiszerek ára. Az átlagnyugdíj tavaly ilyenkor 150,5 ezer forint volt, ami most 160 ezer forintra változott – ez egyhavi árnövekedésnél is kevesebb, mindössze 6,3 százalék.

Legfrissebb újságunkat itt éred el


Itt tudsz minket támogatni 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.