2022. január 6., csütörtök

AZ ENGEDÉLYEZETTNÉL IS NAGYOBB ÉPÜLETEKET AKARNAK FELHÚZNI A FERTŐ TÓNÁL – A HUPPA.HU HAZAI LAPSZEMLÉJE

HUPPA
Szerző: huppa.hu
2022.01.06.


A civilek újfent megtámadták a közbeszerzési pályázatot


Nem stimmelnek a számok a szenteste „sutyiban újra meghirdetett” fertői közbeszerzési kiírásban – állítja a Greenpeace.

Lehet, hogy mégsem bontott szerződést a magyar kormánnyal a Pegasus kémszoftver gyártója

Az ügyben csupán két szereplő van, aki meg tudná erősíteni vagy cáfolni a hírt: Magyarország kormánya és az NSO Group… Lehet tippelni.

Szabó Tímea: Megfigyelnek

“…És ha valaki már járt Afganisztánban, ahogy én dolgoztam is ott, akkor a fideszes fiúk fejében ő nyilván CIA-ügynök, ami ugyanolyan képtelenség, mintha azt állítanám, hogy Balog Zoltán meg Stasi-ügynök volt, csak mert az első felesége német.”

Végelszámolás alá került az Index.hu közeli NP Nanga Parbat 17 Zrt.

A hamarosan megszűnő cég hozta létre annak idején a Magyar Fejlődésért Alapítványt, amelyről sokáig azt állította az Index.hu és az alapítvány akkori vezetése, hogy ez szavatolhatja, hogy a lap megőrizze a függetlenségét…

Kelet-Európa egyik legnagyobb kockázatitőke-befektetője lett a magyar állam

Startup körökben Orbán Viktor miniszterelnök legidősebb lányához, Orbán Ráhelhez kötik az alap ötletét, és ezt a tippet erősíti az is, hogy hozzá kapcsolódik a kísértetiesen hasonló nevű Divat & Design Ügynökség is.

Volvo-gate: kihallgatták Páva Zsoltot, Pécs korábbi polgármesterét

A sajtó valahogy nem tudott a tegnapi, rendkívüli kihallgatásról…

Borkaiék milliárdos földbiznisze nem bűncselekmény a rendőrség szerint

Amikor meg lenne, akkor az illetékesek befogják az orrukat.

Elismerték a rezsitrükköt

A kormány az energiaellátás fenntartása érdekében utalt további 209 milliárdot az állami közműbe – közölte az illetékes államtitkár, akaratlanul is lerántva a leplet a Fidesz közműdíj-szemfényvesztéséről.

Rezsiharc: amikor a taktikából stratégia válik

A hatósági árakra történő áttérés így a propagandában sikeresen összekapcsolódott a rezsiköltségek – átmeneti – csökkenésével, noha a nemzetközi energiahordozó-árak meginduló csökkenése nyilván kis időn belül akkor is mérséklően hatott volna a végső fogyasztói tarifára, ha marad az addigi árazási gyakorlat.

Vitára hívta Orbánt Márki-Zay Péter

A miniszterelnök-jelölt az M1 újságírójának kérdésére reagált úgy, hogy bármiben a rendelkezésükre áll „egy Orbán Viktorral közös vitán.”

Még egy fontos Covid-rangsor, ahol az utolsó Magyarország

Az egyik leglazább ország vagyunk a járványügyi korlátozásokat illetően a negyedik és ötödik hullám metszéspontjában, miközben körülöttünk sorra hozta/hozza meg az újabbnál újabb szigorításokat a többi állam.

A Péterfy-kórház és több állami szerv hallgat

2021-ben miként lehetséges, hogy, olykor még az emberi méltósághoz való legalapvetőbb jogokat sem sikerül biztosítani a betegek, haldoklók és hozzátartozóik számára?

Félrevezető külügyminiszteri hergelés

Van annak némi pikantériája, hogy a máskor a nemzeti hatáskörök sérthetetlenségéért kardoskodó Orbán-kormány egyik tagja ezek átlépésére szólítja fel az uniós biztosokat.

Még itt:


Magyarországon és Lengyelországban megsértették a jogállamiságot – jelentette ki Mikuláš Bek, Csehország új Európa-ügyi minisztere a Hospodářské noviny című lapnak adott interjújában.

Az USA szankciókkal sújtja a boszniai szerbek vezetőjét

Az Orbán Viktorral szoros kapcsolatot ápoló Milorad Dodikot büntetik.

Lemondják-e Orbán január végi szarajevói látogatását?

„Az biztos, hogy Oroszország mindenütt ott van, ahol bajt lehet kavarni.”

Hamarosan érkeznek az oroszok (is) Kazahsztánba

Tucatnyi tüntetőt lőttek le Almatiban. A Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezete (KBSZSZ), egy amolyan posztszovjet Varsói Szerződés, melynek az egykori közép-ázsiai tagállamok a tagjai, biztosították a kazah vezetést, hogy készek „békefenntartókat küldeni”.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.