2022. január 27., csütörtök

HALLGATNAK ROGÁNÉK A KABINETFŐNÖKRŐL, AKINEK APJA A MINISZTER KÖRÜLI INGATLANOK GAZDÁJA

24.HU
Szerző: SPIRK JÓZSEF
2022.01.27.


A Miniszterelnöki Kabinetiroda nem nyilatkozik a jogi vizsgáin Schadl György által kisegített Nagy Ádám sorsáról. Közben az is kiderült, mekkorák a kabinetfőnök apjának nevén lévő lakások, amelyik egyikébe Rogán Antal költözött.


Töretlennek tűnik a bizalom Rogán Antal és a Nagy család tagjai között azok után is, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének közvetlen munkatársáról, Nagy Ádámról kiderült: a tavaly november óta letartóztatásban lévő Schadl Györgytől kapott segítséget egyetemi vizsgái teljesítéséhez. Hiába kerestük őket, sem Rogán, sem a kabinetiroda nem hajlandó nyilatkozni arról, lett vagy lesz-e következménye a miniszter kabinetfőnökével kapcsolatban napvilágot látott információknak.

A Völner-ügyben lezajlott titkos nyomozás során keletkezett lehallgatási jegyzőkönyvek szerint a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke többször latba vetette a Pécsi Tudományegyetemen meglévő kapcsolatait Nagy Ádám érdekében. A 444.hu által nyilvánosságra hozott dokumentumrészletek szerint Schadl György elérte például, hogy a jogi tanulmányait végző Nagy sikeres szóbeli vizsgát tehessen úgy, hogy ott sem volt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.