2022. január 4., kedd

IVÁNYI GÁBOR, ORBÁN ELSŐSZÁMÚ ELLENFELE “AZ ÉV EMBERE”

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.01.03.


Vannak olyan hiteles emberek, akik az életükkel és a munkájukkal kiérdemelték nemcsak a diktatúra gyűlöletét és üldözését, hanem az emberek elismerését is. Iványi Gábor eddigi tevékenysége és személye osztatlan elismerést vált ki az emberek között. A benne levő krisztusi szeretet és jóság, példamutató hűség, elvszerűség és kitartás, az elnyomottak, a szegények és a hátrányos helyzetűek melletti kiállás és segítségnyújtás hitelesíti érett és bölcs szavait. Egy ilyen élet formál ilyenné egy embert, akinek minden szava igaz, és nem osztja meg az embereket, az ellenzéket sem.

Sajnálatos, hogy az ellenzéki összefogás nem talált egy Iványi Gáborhoz hasonló, méltó személyiséget, aki megtestesítené mindazt, amit az ellenzék képvisel, fontosnak tart. Nem sikerült az Iványi Gábor által képviselt és megtestesített
kereszténységet állítani Orbán hamis, hazug, képmutató álkereszténységével szemben. De az RTL Klub szavazása mégis őt hozta ki győztesnek, ami üzenet a magyar embereknek, a diktatúra ellenzékének, hogy az ország népe egy olyan emberre vágyik és olyan országot szeretne, amelyben az Iványi Gábor által képviselt értékek jelennek meg.

Abszolút jellemző, hogy soha nem tekintette magát kapitánynak, vezérnek, hanem szolgának, aki mostani elismerését is munkatársai sikerének tartja, nekik ajánlja és velük osztja meg.

Az Amerikai Népszava szerkesztősége, olvasói és hirdetői nevében sok szeretettel gratulálunk Iványi Gábornak, kívánunk jó egészséget és hosszú életet, örömteli és boldog napokat, az üldöztetés és az elnyomás, a jogfosztás végét, s olyan földi igazságszolgáltatást, amely bőségesen kárpótolja és visszajuttatja azt a pénzt, amit jogtalanul vettek el tőle, a munkatársaitól és az oltalmazottaitól. Az alábbiakban tiszteletből szó szerint idézzük az RTL Klub méltatását abból az akalomból, hogy a csatorna nézői Iványi Gábort választották Az év emberének...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.