2022. január 7., péntek

MÁRKI-ZAY: A REZSICSÖKKENTÉS MARAD

NÉPSZAVA
Szerző: MARNITZ ISTVÁN
2022.01.07.


Az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltje politikai öngyilkosságnak tartaná, ha a fideszes rezsicsökkentés megszüntetésével kampányolna. Az ingyenenergia ötletét elveti. Szerinte a legtöbbet mégis a takarékosság hozza a konyhára, amit Orbán Viktor nem ért. (Márki-Zay Péter a közeljövőben egy politikai nagyinterjúban is válaszol lapunk kérdéseire - a szerk.)


Már a csapból is az folyik, hogy ön kevesebb mosdásra, fűtésre, világításra buzdítja az embereket, meg hogy üljenek át kisebb autóba. 

A sokszor ismételt hazugság még nem válik igazsággá. Én ilyeneket nem mondtam. Ez ugyanolyan fideszes hazugság, mint a migránsbetelepítés. Azért nagyon nehéz védekezni, mert mára a kommunikációs csatornák 90 százalékát az ellenőrzésük alá vonták. A miniszterelnök nem hajlandó kiállni egy nyílt vitára sem, ahol kiderülne, hogy hazudik. 

A kormányfő legszívesebben az anyjába küldené, aki energiatakarékosságra hív. Szerinte ez az embereknek rossz, ami az ő koordinátarendszerében nem létezik, illetve ilyet pályafutása során eddig nem látott. Hogy létezhet ekkora szemléletbeli különbség? 

A rajta kívüli világ pedig csak erről beszél. Orbán Viktor nem először megy mindenkivel szembe az autópályán. Ezért is akarjuk leváltani a Fideszt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.