2022. január 15., szombat

SZÁNDÉKOSAN AKARJA MEGTÉVESZTENI A VÁLASZTÓKAT ORBÁN VIKTOR A BUDAPEST PRIDE SZERINT

MÉRCE
Szerző: HORVÁTH KATA
2022.01.14.


Orbán Viktor hosszabb kihagyás után újra interjút adott a Kossuth Rádióban, ahol többek között az LMBTQ közösségek is szóba kerültek mint állandó visszatérő téma. A Budapest Pride most közleményben reagált a visszatérő Soros és LMBTQ szólamokra.

A miniszterelnök interjújában azt mondta, a magyar törvények jól kezelik a szexuális ragadozók, a pedofília kérdését. Nem pont ezt támasztja alá a Kaleta-üggyel kapcsolatos korábbi írásunk. A miniszterelnök szerint ugyan fontos különbséget tenni a pedofília és az úgynevezett „LMBQ propaganda” között, végül mégis sikerült összemosnia a pedofíliát az LMBTQ közösséggel.

„A másik jelenség az, hogy bizonyos szexuális szokásokat, amelyeket a szülők egyébként nem fogadnak el, vagy nem szeretnék, ha a saját családjukban is megjelenne, ezt népszerűsíti az állam vagy az iskolai rendszer, vagy megengedi az iskolai rendszer azt, hogy ilyen népszerűsítő, propagandisztikus előadásokat a szülők megkérdezése nélkül a gyerekeink elé tárjanak”

– fogalmazott Orbán Viktor, erősen azt sugallva, hogy a szexuális identitás és irányultság csupán döntés kérdése, illetve, hogy a szülőknek joga van eldönteni, milyen szexuális irányultságú emberek legyenek a családjában.

A Budapest Pride ma kiadott közleményében uszítás helyett valódi gyermekvédelmet követel a kormánytól. A szervezet szerint igazából a kormány követ el gyermekbántalmazást azzal, hogy az elmúlt években számtalan gyerek testi, lelki és érzelmi egészségét áldozta be a hatalom megtartásához szükséges propagandáért. Inkább az számít gyermekbántalmazónak, aki miatt több száz nehéz sorsú, bántalmazott gyereket nem fogadhatnak örökbe, fogalmaz a közlemény.

A szervezet szerint az alulfinanszírozott és folyamatos erőforrás hiánnyal küzdő gyermekotthonokból az örökbefogadás lehetne kiút a gyermekek számára, ám ez nem lehetséges egyedülállóknak vagy egynemű pároknak. Ahogy a közleményben is olvasható, az örökbefogadás hosszú folyamatán keresztül a leendő szülők felkészülnek a gyermekvállalás kihívásaira, ezáltal az egynemű párok is nagyszerű szülők lehetnének, szerető családot biztosítva egy egyébként gyermekotthonban felnövő gyerek számára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.