2022. január 21., péntek

VÁSÁRHELYI MÁRIA ELŐRE ELMONDTA, MIRŐL FOG SZÓLNI ORBÁN ÉVÉRTÉKELŐJE

HÍRKLIKK
Szerző: MILLEI ILONA
2021.01.21.


Nem véletlen, hogy Orbán a hivatalos kampány kezdőnapján tartja az évértékelő beszédet, mert számára ez egy olyan lehetőség, amit nem hagyhat ki – nyilatkozta lapunknak Vásárhelyi Mária szociológus. Azt mondja, Orbán számára ennél jobb lehetőség nincs is a kampány berúgására. A miniszterelnök az eseményen természetesen a sajátjainak fog beszélni, az ország nem érdekli őt. Az érdekli, hogy egyben tartsa és lelkesítse a saját szavazóbázisát. Azokat pedig, akik nem az ő hívei vagy a szavazói, nyilván gyalázni fogja.


A járványhelyzetre hivatkozva, napokig lebegtették, hogy tart-e évértékelőt Orbán. Most kiderült, hogy igen. Miért érdeke a miniszterelnöknek, a Fidesznek, hogy megtartsák ezt az eseményt?

– Szerintem egy pillanatig sem gondolták, hogy elmarad. Nem véletlen, hogy Orbán a hivatalos kampány kezdőnapján tartja a beszédet, mert számára ez egy olyan lehetőség, amin nagyon meglepődtem volna, ha kihagyja. Végül is nyilván az összes állami rádió, televízió, az összes kezükben lévő médium közvetíteni fogja, óriási felhajtást lehet csinálni, és ennél jobb lehetőség nincs is számára a kampány berúgására...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.