2022. február 11., péntek

BEIZZÍTOTTA KAMPÁNYKÖVETŐ ÜZEMMÓDJÁT A TELEX: KÖVESSE ÉLŐ VÁLASZTÁSI MŰSORAINKAT, IRATKOZZON FEL A VÁLASZTÁSI HÍRLEVÉLRE ÉS A VÁLASZTÁSI MOBILÉRTESÍTÉSRE IS!

TELEX
Szerző: MUNK VERONIKA
2022.02.11.


Hétvégén hivatalosan is elindul a 2022-es országgyűlési választási kampány, izgalmas hetek várnak az egész országra április 3-ig.

Mi itt a Telexben már felöltöttük turbulens kampánykövető hacukánkat, és teljes erőbedobással készülünk arra, hogy ellássuk sok százezer olvasónkat a kampányról és a választásokról korrekt, kritikus és kíváncsi sztorikkal.

Újraszerveztük a hírügyeleti rendszerünket, elkészítettük választási mellékletünket, árgus szemekkel követjük a kampányeseményeket, tudósítóinkkal már jelen vagyunk Budapesten kívül Győrben, Szegeden, Pécsen és Debrecenben is, sőt, a Telex Englishben a magyarországi hírek iránt érdeklődő, angolul olvasó közönségünk is egyre több cikket talál majd.

Lesznek élő videós választási műsoraink is Fábián Tamás politikai riporterünk vezetésével. Az első adás (itt lehet feliratkozni az eseményre) rögtön a hivatalos kampány első hétfőjén érkezik, február 14-én este nyolckor erős névsorral jövünk. A vendégek lesznek:

- Dobrev Klára – EP-képviselő, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja

- Donáth Anna – EP-képviselő, a Momentum elnöke

- Dull Szabolcs – főszerkesztő, Telex

- Navracsics Tibor – kormánybiztos, a Fidesz képviselőjelöltje

- Török Gábor – politológus

A fentieken kívül még két újdonságot szeretnék olvasóink figyelmébe ajánlani: Dull Szabolcs főszerkesztő vadiúj heti választási hírlevelét és mobilapplikációnkba épített új értesítési csatornánkat, amelynek segítségével a politikai események, a kampány és a választások iránt leginkább érdeklődő olvasóink azonnal értesülhetnek a legfrissebb hírekről...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.