2022. február 26., szombat

MOSZKVÁBAN MERCÉDESZEKET OSZTOGATNAK?

HÍRKLIKK
Szerző: RÉDEI OTTÓ
2022.02.26.



...Márki-Zay Péter nem azt mondta, hogy katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába, hanem azt, ha a NATO így döntene, akkor Magyarországnak, mint lojális tagnak, támogatni kellene.

Akkor még egyszer, lassan mondom, hogy mindenki megértse: Márki-Zay Péter nem azt mondta, hogy magyar katonákat akar küldeni Ukrajnába! Ő csak annyit mondott, hogy Magyarországnak, mint a NATO lojális tagjának támogatnia kell a szövetség döntéseit.

Az már teljesen mellékes is, hogy a nyugati katonai szövetségnek esze ágában sincs katonákat küldeni Ukrajnába, hiszen az nyílt háborút jelentene Oroszországgal. A NATO egy védelmi szervezet, amely a tagországainak biztonságát hivatott garantálni. Ukrajna viszont nem tagja a NATO-nak.

Jó-jó, értem, hogy választási kampány van és mindent (is) ki kell használni az ellenfél lejáratására.

De olyan ez, mint az a vicc, amikor valaki megkérdezi a jereváni rádiótól, igaz-e, hogy Moszkvában Mercédeszeket osztogatnak? A válasz: a hír igaz, bár némi helyesbítésre szorul. Nem Moszkvában, hanem Vlagyivosztokban, nem Mercédeszeket, hanem Ladákat és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. A többi stimmel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.