2022. február 18., péntek

TILTAKOZNAK A TANÁROK, BILLEGŐ KÖRZETEKBEN IS INDULNAK A KÉTFARKÚAK | SPARTACUS #17

PARTIZÁN
Szerző: Partizán
2022.02.18.



Tagsági döntésük értelmében akár billegő körzetekben is elindulhatnak a Magyar Kétfarkú Kutya Párt egyéni képviselőjelöltjei. A párt társelnöke, Döme Zsuzsanna is elindul Budapest 6-os számú választókörzetében, az adásban őt kérdezzük a Kutyapárt döntésének okairól, a formáció szerepéről a kampányban.
A tanárok nem hagyták szó nélkül, hogy a kormány egy friss rendeletben csorbította a sztrájkjogot, több iskolában is polgári engedetlenséggel tiltakoztak a pedagógusok, a stúdióban a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium tanárait szólítjuk meg.
Egyre sűrűsödnek az események, már nem sok idő van hátra a választásokig, Pető Péterrel, a 24.hu főszerkesztőjével és Ruff Bálint kampánytanácsadóval vonjuk meg az elmúlt napok belpolitikai mérlegét.
Ismét lesz Helyközi Járat és bemutatkozik a Partizán új műsora, a Telepjáró is! Vendégeink:
- Döme Zsuzsanna, társelnök, ferencvárosi alpolgármester (MKKP) - Pető Péter, főszerkesztő, 24.hu - Ruff Bálint, kampánytanácsadó - Tollner József, tanár, budaörsi Illyés Gyula Gimnázium - Pelényi Rita, tanár, budaörsi Illyés Gyula Gimnázium - Balogh Adrienn, műsorvezető, Telepjáró Az adás részei:
0:00 - Visszaszámláló 3:45 - Beköszönés 8:50 - Döme Zsuzsanna interjú 26:26 - Évértékelők és kampányrajt 52:34 - Helyközi Járat: Karancs Szálló 1:03:31 - Polgári engedetlenkedő tanárok 1:17:33 - Telepjáró 1:29:14 - Stáblista


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.