2022. március 30., szerda

„A FIDESZ ÚGY ÉPÍTETTE FEL EZT A RENDSZERT, HOGY NE LEHESSEN MEGDÖNTENI A HATALMÁT” – VÁLASZTÁSVÁRÓ BESZÉLGETÉS KŐSZEG FERENCCEL ÉS RÉVÉSZ SÁNDORRAL

ÁTLÁTSZÓ / PODCAST
Szerző: ÁTLÁTSZÓ
2022.03.30.



Az Átlátszó ötödik podcast-epizódjában Hont András moderátor Kőszeg Ferenccel és Révész Sándorral beszélgetett az elmúlt 100+ év parlamenti választásairól, demokráciáról és a Fidesz elmúlt tizenkét évéről. Az adás felvétele 2022. március 25-én volt.


Révész Sándornak mostanában jelent meg az 1905. és 2018. közötti választásokat feldolgozó Húzzuk a keresztünk című könyve. Az Átlátszón Kőszeg Ferenc írt róla recenziót, amelyhez saját gondolatait és emlékeit is hozzáfűzte. Mindkét szerző írt ugyanakkor a jelenlegi választásokról és annak tétjéről is. Szintén nemrégiben jelent meg elemzésünk az illiberális demokrácia választási jellegzetességeiről. Minden adott volt tehát ahhoz, hogy a legújabb podcastünkben a választásokról, a korábbi és a mostani közötti hasonlóságokról és eltérésekről beszélgessünk. Az eszmecsere olykor heves vitába torkollott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.