2022. március 9., szerda

A LENGYEL POLGÁRMESTER BÁTRAN, ELSZÁNTAN ÉS TÖKÖSEN PÉLDÁT MUTATOTT. KÍVÁNCSI VAGYOK, AZ ELLENZÉK ÜZEN-E MAJD VALAMIT AZ MKB-NAK, NO MEG PERSZE A GÁZSZERELŐNEK ÉS A GAZDIJÁNAK?

FACEBOOK
Szerző: GÁBOR GYÖRGY
2022.03.09.


Az már jó ideje tudott, hogy Marine Le Pennek és pártjának az egyik legnagyobb pénzelője és támogatója Vlagyimir Putyin.
Azt egy hónapja tudjuk, hogy egy magyar bank 10,6 millió euróval finanszírozza Marine Le Pen kampányát.
Mára már azt is tudjuk, hogy ez a bank a Mészáros Lőrinc (leánykori nevén: Orbán Viktor) érdekeltségébe tartozó MKB, amely épp a Takarékbankkal és a Budapest Bankkal készül fuzionálni.
Tegnap a világsajtón lehetett látni azt a képsort, amelyen az ukrán határ közelében lévő Przemyślbe ellátogató Salvinit szégyenítette meg a város polgármestere, aki egy Putyin-pólót felmutatva emlékeztette Salvinit arra, hogy az olasz politikus nemrég még ugyanilyen pólóban pózolt a Kreml előtt, majd azt javasolta Salvininek, menjenek el egy menekültközpontba, hogy saját szemével győződjön meg Salvini, mit tett kebelbarátja, Putyin. A lengyel polgármester pofátlannak nevezte Salvinit, a körülöttük állók sértő szavakat kiabáltak oda az oroszok által szintén agyontámogatott Salvininek, aki aztán annak rendje és módja szerint, behúzott füllel és farokkal odébbkotródott. Sajnos nem volt jelen a leendő magyar köztársasági elnök asszony, aki cicásan odabújhatott volna a szegény, megbántott olasz mackójához.
A lengyel polgármester bátran, elszántan és tökösen példát mutatott. Kíváncsi vagyok, az ellenzék üzen-e majd valamit az MKB-nak, no meg persze a gázszerelőnek és a gazdijának?
Ha már közeledik március 15.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.