2022. március 26., szombat

REZSIFILIP

REZEDA VILÁGA
Szerző: Rezda
2022.03.26.


Az ördögi Zelenszkij a magyar ellenzékkel kart karba öltve, Soros és természetesen Gyurcsány vezérletével dolgozik a démoni terven, ami az, hogy a stratégiai nyugalomból kirángatva kies hazánkat háborúba taszítsa. Mindebből pedig egy dolog fakad, hogy április harmadikán Orbánra szabad szavazni csakis abból a megfontolásból, hogy kizárólag „ő tudja az ország békéjét és biztonságát garantálni”. Még továbbá ők így együtt (Zelenszkij és a magyar balos haverjai) veszélybe sodorják a rezsicsökkentést, és kies hazánk azonmód megfagy. Gyáraink és üzemeink leállnak, autóinkba nem jut benzin, és mindmeghalunk.

Ilyeneken fondorkodnak ezek közösen a Fidesz szerint. Ezt nem én találtam ki nem az ujjamból szoptam, hanem tőlük olvastam, miközben tőlünk pár méterre patakokban folyik a vér, és Putyin folyatja. Tőle egészen elhatárolódni viszont nem igazán akaródzik, ami miatt szintén csak madárfüttyös hazánk a szélesebb közösség szemében a gyalázatosság új szintjére lépett, hogy már a lengyelek is utálnak. Elindultunk tehát Szerbiába új barátok után nézni. Ahogyan közeledik a választás, úgy fokozódik a helyzet. A választás nagyon közeledik, a helyzet tehát nagyon fokozódik, a téboly ennek következtében intézményesül.

Az állami szintre emelt őrületet jellegéből fakadóan a józan ész szempontjából nem lehet vizsgálni, mert eleve ennek ellentéte vagy hiánya az esszenciája. A valósághoz fakadó viszonya a csökkent tudati tartalmak miatt illékony, de mint minden reflexió, abból fakad, így viszonyítási pontnak azért tekinthető. A mi kis szarosfazék tébolydánk, kakukkfészkünk mintegy így elsősorban morális oldalról és szemszögből vizsgálható, természetesen azok számára, akiknek ilyen készségük még maradt. Akik megemlítődnek a mai rácsodálkozásban a Fideszből és szűk holdudvarból, azoknak erkölcseik eleve nincsenek, és azt sem tudjuk, voltak-e egykoron, azaz valaha...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.