2022. április 3., vasárnap

MAGYARORSZÁG ELDÖNTI, MARADJON-E A NER VAGY SEM – PERCRŐL PERCRE A MÉRCÉN

MÉRCE
Szerző: MÉRCE
2022.04.03.


2022 április harmadikán vasárnap, azaz ma, népszavazást és országgyűlési választásokat tartanak Magyarországon. Az utóbbi eredményeként eldől, hogy az elkövetkezendő négy évben kiknek a feladata legyen a nép képviselete a parlamentben.

Az elmúlt tucatnyi év után a Nemzeti Együttműködés Rendszere stabilnak tűnik, ugyanakkor az ellenzék számottevő erői idén először próbálnak meg szoros szövetségben fellépni ellene.

Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, mindkét oldal sorsdöntőként írja le a vetélkedést, valamint a számos kisebb formáció is a létért folytatott küzdelemként hivatkozik rá.

Apokaliptikus víziók helyett mi ebben a percről percre tudósításban azt mutatjuk be, hogyan zajlik a választás napja, mi történik Budapesten és országszerte. Terveink szerint több helyszínről jelentkezünk információkkal, videókkal és képekkel, várhatók továbbá elemzések, beszámolók és a választáshoz kapcsolódó érdekességek, néhány körzetet pedig kiemelt módon fogunk követni.

Mostantól az éjszakába nyúlóan beszámolunk arról, hogy mi történik, érdemes hát velünk tartani és együtt kivárni, hogy marad-e a NER, vagy esélyt kap az ellenzéki összefogás, esetleg a Mi Hazánk vagy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt lesz az elkövetkezendő években a mérleg nyelve...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.