2022. június 22., szerda

AHOL FŐISPÁNOK VANNAK, OTT A POLGÁROK ALATTVALÓ JOBBÁGYOK, AZ URASÁGOT PEDIG DÖBRÖGINEK HÍVJÁK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.06.22.


Aki eddig nem tudta Magyarországon, hogy hol lakik, most megtudhatja: a kormánymegbízottakat főispánnak nevezik, a megyéket vármegyéknek hívják. Ez maga a feudalizmus, és ahol az állam képviselője főispán, ott az állam polgára jobbágy. A 2010 előtti magyar polgárok mostantól jobbágyok lesznek, Felcsút öntörvényű hülyegyerekének, Orbán Viktornak a jobbágyai. Főispánjai a királyoknak voltak, ami azt jelenti, hogy a főispánok megjelenésével deklarálják a valóságot, hogy Orbán Viktor korlátlan hatalmú királya Magyarországnak, noha erre senki nem választotta meg.

Csak idő kérdése, hogy Orbán mikor csináltat magának egy hamis nemesi családfát (amely természetesen az árpádházi királyok oldalági leszármazása), és mikor teszi saját fejére I. István hamis koronáját. Az Orbán-család hamarosan királyi család lesz, a nyitott kérdés csupán az, hogy az Orbán-család első királya a felcsúti focicsapat “Geci” becenévre hallgató kétballábas focistája, vagy a saját lábán hazudozó tolvaj lánya, a pelenkadobáló Ráchel lesz-e (a fatolvaj bűnöző söpredék Tiborcz pedig mindenképp herceg). Ez a magyar “nemesség”. Tolvaj szarka és disznóláb a címerük.

Komédia ez a javából, de nevetni nem lehet rajta, mert a szereplők nem viccesek, ahogy a helyzet sem az. Orbán nemcsak a fasizmus és a nácizmus elemeit ötvözte saját ocsmány, hányadék rendszerébe, hanem belesző minden mocskot és aljasságot, minden negatívumot, amit ez a nép szerencsétlen történelme során kitermelt és átélt. A középkori feudalizmust hozza vissza, azt a legocsmányabb korszakot, amikor a magyar társadalom urakra és jobbágyokra oszlott, a főispánok feladata pedig az volt, hogy az urak alá kényszerítse a jobbágy sorban élő népet. Hol van Dózsa?

Amikor eltörölték a felvilágosodást tükröző liberális demokratikus Alkotmányt, és helyére a szentistváni állam keresztényfasiszta ideológiájára épülő alaptörvényt helyezték, már tudni lehetett, hogy ennek az úri “keresztény” Magyarország lesz a vége, mert azt foglalták alaptörvénybe. A középkorba viszi vissza Orbán Magyarországot, mert a középkori “keresztény államot”, a legsötétebb jogfosztást és elnyomást jelentő világot teremti újra a 21. századi Magyarországon. Ennél primitívebb, korlátoltabb és sátánibb rendszer nem létezik. A nácik csak tanultak tőlük.


Mocskos hazugság, hogy valamiféle nemes történelmi hagyományt támasztana fel ez a hányingert keltő fasiszta bűnbanda. A főispán az elnyomás, a jogfosztás, az erőszak jelképe, és ha az emberek meghallják a főispán nevét, akkor félni kezdenek. Vége annak, hogy az állam a népet szolgálja, a köztisztviselők a nép szolgái. Mostantól hivatalosan is uralkodnak, és az alattvalókat elnyomás és terror alatt tartják. A magyar irodalomban ez az úri Magyarország, amelyet a főispán neve fémjelez, az elmaradottság, az elnyomás, a jogfosztás világa. Ady Endre forog a sírjában.

Ez a korcsmáros és csendőrimádó, fasiszta Boross Péter álma, a Horthy-rendszer restaurációja, amely már maga is anakronisztikus utánzója volt a középkornak, a majomparádé díszmagyarokkal, a dzsentrik, az élősködő pióca és pojáca urak világával, amelynek csúcsteljesítménye a magyar holokauszt volt, csaknem félmillió magyar zsidó elpusztítása. De azokhoz képest ez a köpedelemnek sem nevezhető aljadék mocsok banda, amely az egykori Fidesz nevű pártból kinőtt tetves maffia, ugyanolyan, mint a Röfi disznó elé tett moslék.

A főispán hallatán mindenki a Lúdas Matyira asszociált. Orbán egy igazi Döbrögi, a rendszere éppen olyan szemét mocsok rendszer, mint Döbrögi uradalma, amelyben az “ispán” a végrehajtó. Döbrögi már van, főispánok is lesznek, a magyarok már régen jobbágy sorsban vannak, csak Lúdas Matyi nincs egy szál sem, aki elverné Döbrögit. Nem kell háromszor, elég egyszer, ha az kiadós. Gyomorforgató, primitív, mocskos és aljas bűnszervezet rohasztja le Magyarországot a középkor szintjére. A felvilágosodás előtti időbe viszik vissza Magyarországot, a sötét középkorba...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.