2022. július 29., péntek

BÉKESI FOLYTATJA A GAZDASÁGI VÁLSÁG ELEMZÉSÉT // FRIDERIKUSZ PODCAST 53. ADÁS

FRIDERIKUSZ PODCAST
Szerző: FRIDERIKUSZ SÁNDOR
2022.07.28.



Békesi László közgazdász-professzort 2014 márciusában azért hívta meg Friderikusz Sándor akkori tévéprogramjába, mert az egykori pénzügyminiszter óriáscikket írt az Élet és Irodalomba A maffiaállam gazdaságpolitikája címmel. Ebben az írásában egyetlen logikára fűzte fel mindazokat a gazdaság- és társadalompolitikai jelenségeket, amelyeket 2010. és 2014. között hónapról-hónapra megfigyelhettünk az Orbán-kormány gyakorlatában, és amelyek lényegét láthatóan nagyon sikeresen lefedtek ideológiai szólamokkal, nemzetről, függetlenségről, gazdasági fejlődésről, rezsiharcról, nemzetközi összeesküvésről. 

Ezt a nyolc éve készült beszélgetést körülbelül két hete azért tettük ki felületeinkre, mert Békesi László 2014-ben látnoki képességgel minden olyan gazdasági és pénzügyi jelenséget megjósolt, amelyeknek manapság az elszenvedői vagyunk. A 2014-es interjút ezen a mellékelt linken lehet megtekinteni: https://youtu.be/xpjds5LqNtE 

Több tucat nézőnk és hallgatónk most azt kérte tőlünk, hívjuk meg ismét a neves közgazdászt, hogy a mostani, eléggé kilátástalan pénzügyi-gazdasági helyzetet is elemezze, hasonlóan Surányi Györgyhöz, akivel három hete készült podcastunk már másfél milliós megtekintésnél tart a YouTube-on! 

A Surányi Györggyel július 7-én felkerült interjúnk ezen a linken található: https://youtu.be/H-yn1IyTR4o 

Ebben a Békesi Lászlóval frissen készült podcastban szókimondó, vegytiszta elemzést kapunk a brutális gazdasági válság minden részletéről - beleértve a legfrissebb fejleményeket is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.