2022. július 11., hétfő

BEROBBANT AZ UTAZÁSI KEDV, DE FEL KELL KÉSZÜLNI A BAJRA IS - A REPTÉRKÁOSZ SOKAKAT ELTÁNTORÍTHAT A REPÜLÉSTŐL

AZ ÉN PÉNZEM
Szerző: Az Én Pénzem
2022.07.11.


Az eddigi tapasztalatok szerint a lakosság utazási kedve annyira megnőtt, hogy a külföldi utazások száma a pandémia előtti utolsó év, a 2019-es számait is meghaladja majd. A Posta Biztosító arra hívja fel a figyelmet, hogy utasbiztosítás nélkül semmiképp ne induljunk útnak. A reptérkáosz okozta kellemtelenségek enyhítésére pedig a kiegészítő biztosítás lehet a megoldás.


Két év pandémia után egyre többen kelnek útra a határon túlra nyaralni. A nyári turisztikai szezon a várakozások szerint a koronavírus előtti utolsó, 2019-es nyarat is meghaladja majd – mondta Mester Péter marketingvezető az Azénpénzem.hu-nak.

Ugyanakkor a WHO napokban kiadott előrejelzése szerint Európában ismét felfutóban van a vírus terjedése, és az utazási szezonban a várható esetszámok tovább emelkednek. Éppen ezért különösen fontos, hogy utazás előtt felkészüljünk a váratlan eseményekre, és utasbiztosítás nélkül senki ne induljon útra. Így baj esetén nemcsak anyagi segítséget kapunk, hanem a nap 24 órájában támogatást is nyújt a magyar nyelvű asszisztencia szolgáltatás, ha orvosi, kórházi ellátás megszervezéséről vagy a műszaki hibás autó szervizeléséről van szó.

A Posta Biztosító továbbra is COVID fedezettel nyújtja a postákon és a biztosító honlapján is megköthető PostaUtasŐr utasbiztosítását, amiért extra díjat nem kell fizetni, ez a biztosítás alap díjában benne van – hangsúlyozta Mester Péter. Ha valaki külföldön betegszik meg koronavírusban, a biztosító maximum 1 millió forintig megtéríti a sürgősségi ellátás és a külföldi hatóság által elrendelt első teszt költségét. Ezen felül a koronavírus megbetegedés miatt külföldön maradt ügyfeleinek 30 nappal díjmentesen meghosszabbítja az utasbiztosítási fedezetet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.