2022. július 19., kedd

MIÉRT ÍRTA ALÁ KATA?

HÍRKLIKK
Szerző: BÁNÓ ANDRÁS
2022.07.19.


...Novák Katalin egy olyan pillanatban írta alá a KATA törvényt, amikor a magyar kormány megígérte Brüsszelnek: nem fog egyeztetés és konzultáció nélkül parlament elé vinni törvényeket.

Novák Katalin fogta a tollát, és aláírta! Pedig a Facebookon bevallotta: „helyesebb lett volna, ha a módosításokról érdemi egyeztetés után születik döntés”.

Novák Katalin nem habozott. Se az nem fordult meg a fejében, hogy az Alkotmánybírósághoz irányítsa a jogszabályt, de még arra sem volt képes, hogy legalább visszaküldje a Parlamentnek a törvényt – megfontolásra.

Egyik lehetőségével sem élt. Helyettük - idézem a Facebook posztot – „megbeszélést folytattam a kormányfővel és a Kormány tagjaival és ígéretet kaptam arra, hogy a részletszabályok kialakítása során megnyugtató válaszok születnek a jogosan felmerülő kérdésekre”.

Szintén a Facebook posztban mondja el az államfő: „válsághelyzetben biztos kézre, hideg fejre és együttérző szívre van szükség”. Ezek megvoltak?

Madame Golyóstoll most állította ki az igazi bizonyítványt önmagáról. Méltó utódja lett Schmitt Pálnak és Áder Jánosnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.