2022. augusztus 14., vasárnap

A FÁK ÉS AZ ERDŐK KIPUSZTÍTÁSÁVAL A FIDESZ AZ INTELLIGENS MAGYAROKAT IS ELVESZÍTI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.08.13.


Budapesten és a képzettebb polgárok által lakott nagyvárosokban a Fidesznek eddig sem állt jól a szénája, de most “tarlóvágást” csinálnak a Fidesz megmaradt intelligens támogatói között. Mindig volt a Fidesznek egy jól szituált, képzett, fiatal támogatói rétege, értelmes, egyedülálló és családos fiatalok, akiket fontosnak tartottak a pártban. Ahogy az Orbán-rendszer egyre sötétebb, butább és primitívebb, ez a réteg úgy fogyatkozik. Ma már fordított a képzettség szerinti támogatottság: a kevésbé képzett, kulturálisan hátrányos helyzetű szavazók elsősorban a Fidesz támogatói.

A Fidesz eddig is pazarlóan bánt a fiatal támogatóival, a CEU elleni antiszemita és fasiszta támadás, az SZFE primitív lemészárlása, az egyetemi oktatás és általában az oktatás lebutítása, eddig is sok fiatalt ellenük fordított. A homofób pedofiltörvény sem tette népszerűbbé őket, legfeljebb a különféle szekták agymosott tagjai között. Annál reménytelibb hangok még nem voltak Budapesten, amikor a Fideszt kiismerő, Orbánt szívből utáló magyar fiatalok lepik el az utcákat és zeng a “Mocskos Fidesz!”. Magyarországnak ezek a csilingelő hangok jelentik az egyetlen reményt.

Azzal, hogy az Orbán által létrehozott és megtartott orosz gázfüggőség okozta hiány miatt meghirdették a fatüzelést, és megnyitották az utat a fák korlátlan kipusztítása és az erdőirtás előtt, a NER a Fidesz megmaradt legértékesebb támogatói rétegét, képzett fiatalok, fiatal családosok, a környezetért és a jövőért aggódó, felelősen gondolkodó intelligens emberek legjavát fordította szembe az orbáni önkényuralommal és fasiszta rendszerrel. Ezek az emberek megértették, hogy a hatalom és a túlélés mindennél fontosabb ennek a bűnszervezetnek, képesek elpusztítani a magyar erdőket.

Ez nyilvánvalóan ökológiai katasztrófához vezet, felborítja a biológiai egyensúlyt, évszázados fákat gyilkolnak le, az élő természetet pusztítják el. Az Orbán-rezsim pusztításainak ez az a része, amit nem lehet gyorsan helyreállítani, aminek maradandó következményei lesznek. Miközben a frissen, nyersen kivágott fák nem oldják meg a fűtési gondokat sem, mert nyers fával nem lehet tüzelni, csak a szénmomoxidtól megfulladni lehet. De muszáj azt a látszatot kelteniük, hogy ők megoldották a problémát, kiváltották a gázt és intézkedtek. Ezek valóban gátlástalan gazemberek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.