2022. szeptember 14., szerda

A “SZÍVHANG-RENDELET” KÉPMUTATÓ MEGALÁZÁSA A NŐKNEK

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: Amerikai Népszava
2022.09.14.


...Orbán fasiszta állama is igyekszik lépést tartani a többi fasisztával, így most rendeleti úton változtatták meg az abortusztörvényt, amelyben előírták, hogy az abortuszt végző nőknek előbb kötelező meghallgatni a magzat szívhangját. Ennél nagyobb aljasságot és mocsokságot elképzelni sem lehet. Azok a nők, akik valamilyen okból az abortusz mellett döntenek, nem azért teszik, mert gyilkolni akarnak, és nem is azért, mert nem tudják, hogy a terhesség megszakítása nélkül egy gyerek születne. Ezért a szívhang senkit nem fog megállítani, csak megalázni és legyilkosozni.

Rendben van: ha az abortusz gyilkosság, akkor legyen az. Akkor tiltsák be teljesen, hozzanak az orvosok helyett döntéseket vallási fanatikus fasiszták, és ha valaki mégis abortuszt csinál, akkor azt büntessék meg annyira, mint egy már élő ember meggyilkolásáért. Akkor kapjon minden abortuszt végző nő húsz-huszonöt év börtönt. Akkor legyenek következetesek, ne hagyják meg a kiskaput a saját feleségüknek, szeretőjüknek és lányuknak. Ha ez gyilkosság, akkor legyen az. Ha a magzat élete ugyanolyan értékes, mint egy élő ember élete, akkor ugyanannyi járjon a megölésért is.

De ha ez nem így van, hanem a magzat életét ki lehet oltani minden büntetőjogi következmény nélkül, törvényes keretek között, akkor ne pofázzanak gyilkosságról (sőt tömeggyilkosságról, sőt még inkább népirtásról), akkor ne keltsenek olyan érzést egy abortuszt választó nőben, mintha ő egy gyilkos lenne. Döntsék el, hogy gyilkos vagy nem gyilkos, az a szívhang ugyanolyan szívhang-e, mint egy erdő mellett agyoncsapott ember szívhangja volt vagy nem? Mellesleg, a Biblia szerint nem azonos értékű a magzati élet a megszületett ember életével Mózes könyve alapján.

Nem elég egy szerencsétlen nőnek, hogy sok esetben éppen felelőtlen férfiak miatt ilyen helyzetbe kerül, hogy nem talál más megoldást, mint az abortuszt, vagy csak egyszerűen dönthet magáról, ahogy a képmutató keresztényfasiszta férfiak is eldönthetik, hogy mikor mit csinálnak, erre még jön egy mocskos tolvaj, fasiszta banda, amely a megszületett élő embereket nyomorgatja, nem tiszteli, alapvető jogaikban korlátozza őket, de a meg nem születő magzatokat védi, ezért beülteti a nő tudatába, hogy ő egy gyilkos, hogy egész életében ezt a szívhangot hallja, rohadjon meg.

Az ötlet gazdája eredetileg Dúró Dóra, aki nagyon tiszteli az életet, a félmillió magyar zsidó deportálásáért és meggyilkolásáért felelős tömeggyilkos Horthynak állított szobrot a náci parlamenti szobájában. Nácik állnak az intézkedés mögött, Pintérrel csak aláíratták. Ez náci szellemiségű intézkedés. Olyan ember szellemi terméke, aki könyveket darál le, de szemrebbenés nélkül darálna le embereket is, ha olyan helyzetbe kerülne. Mert akik könyveket darálnak, azok embereket is fognak darálni, ha a helyzet úgy hozza, a jól ismert és a történelemben igazolódott példa alapján.

Orbán óvatosan, de kinyitott egy ajtót, amely mögött magyar nők milliói vannak. Aki nem akar abortuszt, az is undorodni fog ettől a szemétségtől. Ez csak fanatikus fasisztáknak tetszik, akik olyan képmutató és álszent gazemberek, akik magukkal szemben minden tekintetben sokkal megengedőbbek. Nem mindenki születik az élet napos oldalára. Nem mindenkinek alkalmas a hely és az idő, hogy éppen szüljön. Mindenkinek joga van magáról dönteni, csak egy teherbe esett nőnek nincs joga. Ha mégis dönthet, belenyomják az arcába, hogy egy gyilkos...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.