2022. október 13., csütörtök

ORBÁN HAZUDOZOTT A PUTYINNAL VALÓ TALÁLKOZÓRÓL (IS), AMELY UTÁN AZT MONDTA, HOGY NEM LESZ HÁBORÚ

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.10.13.


...Orbán a német közönség előtt civilizált európainak próbált mutatkozni, mert érezte, hogy ott olyanok ülnek. Ez az ember 12 éve dolgozik azon, hogy Magyarországot Oroszországhoz és Kínához csatolja, erről nyíltan szokott beszélni az “övéi” előtt. Az EU-ban a legdurvább módon képviseli a Kreml érdekeit, Magyarországon pedig a legmocskosabb orosz propaganda zajlik a “kormánypárti” médiában, az ukránok és az EU gyalázásával összekapcsolva. De amikor Berlinben intelligens emberek elé ültetik, akkor próbálja megjátszani magát és hazudik, mint a vízfolyás.

Nagyon szereti a magyar műnépies, műparaszt nyelvezetet használni, hogy populista legyen, akkor ezen a nyelven mondjuk: micsoda egy szar ember ez. Ő képviseli Magyarországot. Hányinger. Most arról nem beszélve, hogy ha így lett volna, és látta volna Putyinon, hogy eldöntötte a háborút, azt miért nem közölte a magyarokkal, miért nem tett óvintézkedéseket, mint mások? Azt nem tudhatta, hogy ez a háború milyen kiterjedésű lesz. Más országok már menekítették ki a nagykövetségeiket, Orbán még a békéről beszélt. Vagyis egyszerűen csak hazudik, ahányszor beszél.

Orbán mindig annak nyalja a seggét, aki éppen előtte van, mindig annak gazsulál, bazsalyog, hízelkedik, képmutatóskodik. Berlinben megpróbálta előadni a jó fejet, miközben ki sem látszik Putyin markából a magyar ún. “miniszterelnök”. Odáig elment, hogy őt “nem érdekli Putyin”. Nem érdekli Putyin? Úgy szaladgál Moszkvába, hogy Kádár János forog a sírjában. Egyedül ragaszkodik az orosz energiafüggőséghez, mert valójában ő az, aki Putyintól függ. Putyin a markában tartja, ő pedig a csicskása. Ócska orosz ügynök.

Orbán utólag úgy próbálta beállítani, mintha Putyin bármit mondott volna neki, vagy ő bármit észrevett volna. De a KGB-s ügynök arcán semmit nem látott, megette a falazó, hazug szövegét, és azt adta tovább. Csak attól kíméljen meg bennünket a Jóisten, hogy ez a pitiáner hazudozó egyszer emlékiratot firkáljon a börtönben, ha megússza a lincselést, és Magyarország egyszer demokrácia és jogállam lesz (amit a magunk részéről kizártnak tartunk), s Orbán megérdemelten a börtönbe kerül. Ami volt, minden másképp lesz. Még szerencse, hogy mindennek nyoma van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.