2022. október 22., szombat

OROSZ BÁBKORMÁNY VAN MAGYARORSZÁGON, MEGINT A NAGY OROSZORSZÁG “KOVÁCSOLTA” FRIGY

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.10.22.


Magyarországon mindig felszabadítóként ünnepelték a megszálló oroszokat, ahogy most is békeharcosként védelmezik az oroszok tömeggyilkos háborúját. Oroszország Magyarországra még soha nem hozott békét és szabadságot, hanem mindig csak háborút, vérbe fojtott szabadságharcot és elnyomást. Oroszország saját népének sem adott soha szabadságot, és évszázadok óta a szabadságot pusztítja az egész világon. 1956-ban felkelt az orosz elnyomás és az orosz bábkormány ellen a nép, amely 1990-ben elnyerte függetlenségét, de ma újra orosz bábkormány van Magyarországon.

2010-ben Orbán Viktor a demokratikus választáson szerzett győzelmet “fülkeforradalommá” minősítette át, és már a győzelem napján bejelentette az alkotmányos rend megdöntését. A szabadság és a függetlenség azon a napon veszett el Magyarországon, amikor Orbán forradalommá nyilvánította a demokratikus választást, és bejelentette, hogy a forradalommal egy új társadalmi rendszer, a “Nemzeti Együttműködés Rendszere” létrehozásával bízta meg a magyar nép. Erről mindenki akkor hallott először, Orbánt senki nem bízta meg semmivel, csak egy négyéves kormányzással.

Magyarország ezen a napon elveszítette a szuverenitását és az önrendelkezését. Orbán Viktor állemellenes bűncselekményt, államcsínyt hajtott végre, melynek során az általa vezetett szűk csoport kezébe került minden hatalom. Eltörölte a demokratikus Alkotmányt, azt pártja ideológiájára épülő és a korlátlan hatalmát biztosító törvénytelen és illegitim, közjogilag érvénytelen alaptörvénnyel váltotta fel. Felszámolta a jogállamot, a demokratikus kereteket formálisan megtartotta, de annak tartalmát megszüntette. A diktatúrát demokráciának, a fasizmust kereszténységnek nevezte el.

A NER-nek nevezett Orbán-rendszer fasiszta ideológiára épülő önkényuralom, diktatúra. Az alkotmányos rend megdöntésével létrejött, alkotmányosan tiltott, a hatalom kizárólagos gyakorlásának megvalósult formája. Az Orbán-rendszer ezzel megsértette az Európai Unió alapszerződését, rendszere inkompatibilis az európai liberális demokráciákkal, harcot hirdetett azok ellen. Orbán ehhez a harcához szövetségre lépett a demokrácia és a szabadság mindenkori ellenségével, az orosz állammal. Oroszország pedig szokásához híven Orbánt és Magyarországot a rabszolgájává tette.

Aki igénybe veszi oroszok segítségét, legyen az orosz maffia vagy orosz állam (a kettő között szoros a kapcsolat), elveszíti a szabadságát és a függetlenségét. Soha többé nem szabadul az oroszoktól. Aki ezt az alapigazságot nem tudja, csapdába kerül. Soha nem tudja viszonozni az általa kért segítséget, az oroszok megzsarolják, megfenyegetik és alattvalóvá teszik. Minden olyan politikus, aki az oroszoktól bármilyen szívességet kért és kapott, velük formális vagy informális szövetségre lépett, elveszítette az önállóságát és a függetlenségét, orosz báb lett, és nemzetbiztonsági kockázattá vált.

Az oroszokkal csak szembenállni lehet vagy behódolni és alattvalóvá válni. Ezt bizonyítja a világtörténelem és a magyar történelem is. De ezt bizonyítja a rendszerváltás utáni magyarországi alvilág története is, amelyben az orosz állam és a volt KGB által szervezett és ellenőrzött orosz maffia révén ellenőrizte Budapestet. Ezt bizonyítják az 1956 előtti és 1956 utáni magyar bábkormányok, s ezt bizonyítja az Orbán-kormány is, amely szintén az oroszok bábkormánya lett.

Orbán felszámolta a magyar szabadságot, és a szabadság mindenkori ellenségeinél, az oroszoknál keresett támogatást és segítséget. Ezt megkapta, cserébe viszont elveszítette saját szabadságát és függetlenségét is. Putyin láncos kutyája lett, s ezáltal Magyarország is újra az oroszok fennhatósága alá került. Magyarországon egy ugyanolyan orosz bábkormány működik, mint 1956 előtt és után volt. Azzal, hogy Orbán megdöntötte és felszámolta az 1990-ben kivívott szabadságot és demokratikus rendet, Magyarország visszahullott az orosz érdekszférába...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.