2022. október 19., szerda

SZÓVAL EMIDE JUT PÉNZ, DÖGIVEL!

FACEBOOK
Szerző: GÁBOR GYÖRGY
2022.10.18.


Akkor most közelítsünk egy másik látószögből a pedagógusbérek rendezésének kérdéséhez: ahhoz, hogy a szuverenitására oly büszke keresztény nemzeti magyar kormány eddig semmit sem tett a magyar iskolarendszerben oktatók bérének normalizálásáért, az EU-tól beérkezett gigantikus összegekből egy fityinget sem fordított a magyar oktatás színvonalának emelésére, s a tanárok anyagi és szellemi megbecsülésére, ám van képe az EU-ra mutogatni, mintha az eddig eltapsolt irtózatos összegekért is az EU-t terhelné a felelősség.

Van itt ez az MCC (Mathias Corvinus Collegium) nevű gátlástalan és pofátlan janicsárképző, amely a magyar állam elnevezésű országos maffia bűnszövetkezetben elkövetett nagyértékű sikkasztásával, a tőlünk, magyar állampolgároktól, benne a magyar oktatási rendszer egészétől eltulajdonított több mint 500 milliárdos vagyonhoz jutott, Gellérthegyi székházzal, révfülöpi vitorláskikötővel (!!!) és üdülővel, a volt pécsi tisztikaszinó épületével és sok egyéb ingatlannal Szombathelytől Zalaegerszegen át Szekszárdig. De nyugi, semmi probléma, hiszen oly kiválóságok ügyelnek a törvényes rendre és minőségi színvonalra, mint a kuratórium kimagaslóan nagyszerű és felkészült elnöke, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, továbbá a kongeniális filozófus, Orbán ideológiai viceházmestere, Lánczi András, avagy a minden mértéken aluli és minden erkölcstelenségen felüli Mandiner nevű kormányzati tacepao lapigazgatója, bizonyos Szalai Zoltán stb.

Szóval emide jut pénz, dögivel!

Ma olvasom, hogy október 7-én a Gatwick reptéren a brit hatóságok őrizetbe vették és kihallgatták John Laughland euroszkeptikus politikust, aki Budapestről érkezett, minthogy 2022. szeptember és 2023. február között a Mathias Corvinus Collegium vendégoktatója, a 35 év feletti vendégoktatóknak járó havi 10 ezer eurós összeg ellenében (mai árfolyamon 4 millió egyszázhúszezer forint / hó). Az őrizetbe vétel oka, hogy a budapesti MCC vendégoktatójával szemben felmerült a gyanú, miszerint Oroszországnak kémkedik. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy John Laughland, akit fontosnak tartott az MCC jeles kuratóriuma vendégoktatónak meghívni az MCC-re, a Russia Today és más orosz állami szennycsatornáknak az állandó és kedvelt szereplője.

Kémbankunk már van, most kémkollégiumba csomagolt kémalapítványunk is lett. Közpénzből, természetesen.

A szuverenitására oly érzékeny keresztény nemzeti magyar hatalomnak magyar és külföldi politikai káderek meghívására és közpénzekből való kitömésére, továbbá magyar és külföldi kiemelt káderek janicsárokká történő kiképzésére minden további nélkül futja, ám a magyar oktatási rendszerre, magyar diákokat oktató tanárokra már nem.

És az EU képes hezitálni, hogy további milliárdokat adjon újabb orosz kémbázisokra és kiképzőközpontokra, külföldi euroszkeptikus spionok sokmilliós támogatására.
Szinte érthetetlen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.