2022. október 27., csütörtök

TELJES CSENDBEN NYITOTTAK FÉNYŰZŐ HOTELT MÉSZÁROSÉK FELCSÚTON - MEGLÁTOGATTUK

MAGYAR HANG
Szerző: GULYÁS BALÁZS
2022.10.23.


Bármiféle hírverés nélkül nyílt meg a miniszterelnök falujában, Felcsúton az immár sokadik organikus stílusban épült objektum. Ezúttal négycsillagos szálloda nyitotta meg a kapuit augusztus 1-jén az 1500 lelkes településen, ahol már működik egy Makovecz Imre stílusában épült stadion és egy sportcsarnok is. (A wellness már július 22-től nyitva volt, szállást foglalni augusztus első napjától lehet.)

A szálloda megnyitásáról semmilyen hivatalos információ nem lelhető fel, nem találtunk róla sajtóközleményt, PR-cikket, csupán egyetlen közösségi médiás bejegyzést.

A falusi hotelben 25 méteres fedett úszómedence és szaunavilág: jakuzzi, gőzkabin, napozóterasz várja a felfrissülni vágyókat. Ezen wellness-részlegbe a havi bérlet 45 ezer forintba kerül. Ottjártunkkor az eső ellenére is működött a szökőkút a kertben. Úgy értesültünk, még egy fedett fallabdapálya építése várható a hotel mellé. A szálláshely ún. „felnőttbarát” rendszerben működik, azaz kiskorúaknak csak a létesítmény éttermében szabad tartózkodniuk...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.