2022. november 4., péntek

BARANYI KRISZTINA TÉVED, MERT AZ ÚJSÁGÍRÁSHOZ AZ ATV-NEK SINCS SEMMI KÖZE

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.11.04.


Mi régóta hangoztatjuk, hogy Baranyi Krisztinát kellene Karácsony Gergely helyett főpolgármesternek jelölni, mert az elmúlt években ő az egyetlen budapesti várospolitikus (és polgármester), akinek vannak elvei, van kiállása és csinált bármi érdemlegeset, amire oda lehetett figyelni (népszavazás a Fudan egyetem építésével szemben, az utcák átnevezése a Fudan tervezett helyén, az atlétikai vb elutasítása, stb.). Most is példamutatóan járt el, amikor az ATV egyik műsorában nem volt hajlandó válaszolni a Pesti (“Prosti”) Srácok nevű szennylap propagandistájának kérdésére.

De Baranyi Krisztinának is van még hova fejlődni. Ezt mondta az élő műsorban: „Kicsit kellemetlen helyzetbe hoztak engem, én régóta hangoztatom, és megfogadtam, hogy propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak soha nem nyilatkozom, úgyhogy most sem fogom ezt tenni. Én nem tudtam, hogy ön itt lesz, és ha tudom, akkor nem jövök el. Csodálom is, hogy ez a televízió egyáltalán beenged ebbe a stúdióba ilyen embereket, akiknek az újságíráshoz, a szakmához nulla közük van, folyamatosan mindenféle gátlás nélkül hazudoznak és csúsztatnak.”

Baranyi Krisztina helyiértéken kezelte a Pesti Srácok nevű ocsmány propagandakiadványt és annak munkatársait is. Abban azonban nagyot téved, ha azt gondolja, hogy az ATV bármivel is különb lenne. Nem véletlen, hogy az ATV ilyen propagandaszennytől hív embereket, ennek célja kifejezetten az (a Rogánnak és Orbánnak való hízelkedésen kívül), hogy becsempéssze a propagandát saját műsorába, méghozzá ebben a direkt formában, amit az ATV csak burkoltan tesz. Nem véletlen, és az ATV-ről mindent elmond, hogy egy fasiszta, náci propagandagyár propagandistáit szerepelteti.

Az ATV ugyanolyan prosti csatorna, mint a “Prosti” Srácok. Németh Sándor televíziójába az Orbán-rezsim dönti a pénzt, az ATV pedig az orbáni fasiszta propagandagyár egyik zászlóshajója, csak a funkciója más. A leosztott szerepek szerint az ATV ugyanúgy az Orbán-rezsimet szolgálja, csak nem olyan direkt eszközökkel, és nem az elkötelezett híveket, hanem az ellenzéket manipulálja, eteti hazugságokkal. Az ATV feladata az ellenzék leszerelése, minden ígéretes ellenzéki megmozdulás, ötlet és gondolat szétverése, lenullázása, lejáratása, és az ellenzék kontroll alatt tartása.

Orbán még soha nem fizetett és nem tartott el “ellenzéki” csatornát, amely nem neki dolgozott. Az ATV-nek ugyanonnan öntik a pénzt, ahonnan a Pesti Srácokba és a többi propagandamocsokba. Az ATV egy ugyanolyan propagandamocsok, mint az Orbán-rezsim propagandagyárának bármelyik más része, beleértve a Pesti Srácokat is. Az ATV célközönsége és módszere más, kifinomultabb, de a cél és a tevékenység ugyanaz. Csak az ATV sokkal hatásosabban és hatékonyabban végzi a feladatát, mert leplezi az Orbán-rendszer szolgálatát. Miközben a tulajdonos véres szájú fideszes...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.