2022. november 29., kedd

ORBÁNNAK MATTOT ADOTT AZ EU ÉS A V3, ELKEZDŐDÖTT A PÁVATÁNC UKRAJNA ÜGYÉBEN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.11.28.


Orbán próbára teszi az EU politikusainak gyomrát, hogy nem hányják el magukat tőle. Undorító ember, ahogy az arcátlanságai után képes leköpni önmagát, és visszatáncolni, ha kutyaszorítóba kerül. Az is egy ocsmányság, ahogy aljaskodik és szemétkedik az Európai Unióban, de annál gusztustalanabbat, ahogyan elkezdi bárki seggét nyalni, ha nem jönnek be a számításai, még nem látott a világ. Ilyen jellemtelen tetü ember, mint Orbán Viktor, aki az aljaskodásai után a képmutató, ravaszkodó, hízelkedő módon színlel, gazsulál, még nem volt a magyar politikában.

Amit Orbán “pávatáncnak” nevez, arra a legszebb szó az okádék, a hányás, az emberi civilizáció, az emberi méltóság, az ember nembeli lényegének megtagadása. Csúszó-mászó, gerinctelen féreg a neve a felcsúti kocsmában az ilyen szar embereknek. Rendes magyar kocsmában az ilyeneket leköpik vagy szétverik a söröskorsót a fején. Tényleg nincs rá jobb szó, mint amit volt barátja, legjobb ismerője mondott róla: egy geci. Szegény páva hozzá képest egy nemes lény.

Legfrissebb példa: Orbán képes volt szembefordulni az egész demokratikus szabad világgal, hazudozni egy népirtó tömeggyilkos mellett, az áldozatot hibáztatni, aztán látszólag csinál egy 180 fokos fordulatot, mintha mi sem történt volna. Nem azért, mert a véleménye, az álláspontja, a meggyőződése megváltozott volna, hanem azért, mert sarokba szorították. Az Európai Unió nem hajlandó szemet hunyni a hazug színjátéka fölött, ahogy eljátssza a róka, hogy nem eszik több tyúkot, és ezt ő maga fogja megbízhatóan ellenőrizni, és a visegrádi országok felmosórongyot csináltak belőle.

Az ellopott, kisajátított országban a korrupcióra épülő rendszere létrehozott egy újabb sóhivatalt, de az EU ezúttal nem hajlandó eljátszani a hülyét, pontosan tudja, miről van szó. Nem akarja odaadni az európai polgárok pénzét egy putyinista fasiszta diktatúra életben tartására. Orbán annyira sötét, buta ember, hogy amikor az országa (és ami őt érdekli: a rendszere) a gazdasági csőd szélén táncol, akkor is képes Európa ellen uszítani, mocskolódni, Európa biztonságát aláásni és az ellenségnek segíteni.


Eddig is az EU tartotta el a “sikerek országát”, az EU pénze nélkül az orbáni mintaállam kártyavárként omlana össze, mégsem hagyta abba az EU rombolását, mocskolását, az orosz érdekek képviseletét, Ukrajna gyalázását, az oroszokat térdre kényszerítő szankciók elleni uszítást, és csodálkozik, hogy az EU nem asszisztál a hazugságaihoz és a csalásaihoz. Az EU válságát okozó, szörnyeteg Merkel, aki semmibe vette az EU alapdokumentumait és értékeit, pedig már nincs, hogy megvédje. Európa felszabadult a “mutter” manipulációja alól. Ezért elkezdte a “pávatáncot”.

Ehhez járult hozzá, hogy Orbán kihullott a V4 tömörülésből, amely a négy ország szövetségeként megszűnt. Orbán megtagadott minden értéket és célt, ami a Visegrádi 4-eket létrehozta. Ezért kiesett belőle. A V3-ak Kassán tartottak egy olyan utolsó találkozót, ahova meghívták a “Gecit” (copyright Simicska Lajos) is, és világossá tették számára, hogy ebben a körben most találkoztak utoljára, ha Orbán nem szavazza meg a kamuparlamentjével a finnek és a svédek NATO-csatlakozását, és ha nem fejezi be az Ukrajna elleni mocsok hadjáratát.

Orbán, a jellemvilágbajnok, miután ostobaságával a legteljesebb mértékben elszigetelte magát, nemcsak a civilizációtól, hanem az uniós pénztől és a régió országaitól is, amelyeket használni akart az aljas céljaira, csinált egy hátraarcot, és a kesztyűbábnak használt Novákot elküldte Kijevbe, aki mindennek az ellenkezőjét adta elő, amit eddig Magyarország képviselt és hirdetett. Novák csupán egy undorító, jellemtelen karrierista, egy lakáj, akit azért tett Orbán a Sándor-palotába, mert egyetlen önálló cselekedete nem lehet, nem magától mondott ilyeneket, ezt mindenki tudhatja...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.