2022. december 28., szerda

MAGAS LABDA

HUPPA.HU
Szerző: SZELE TAMÁS
2022.12.28.


Hosszú és bonyolult történet következik, tele hamisításokkal és maszkirovkával, de a jelenség igen fontos: az lesz a történtek tanulsága, hogy minket, mármint Magyarországot valóban bele akarnak sodorni a háborúba. Csak éppen nem Ukrajna, hanem Oroszország. Illetve nem is annyira Oroszország, csak az SZVR, de az nagyon.

Az egész azzal kezdődött, hogy tegnapelőtt este Medvegyev volt orosz elnök, aki jelenleg az orosz Biztonsági Tanács és a Katonai-Ipari Bizottság elnökének első helyettese (az elnök Putyin) elkezdett jósolgatni a késő esti órákban. Medvegyevről tudni kell, hogy korábban liberális, európai gondolkodású úriemberként könyvelték el, de a háború kitörésekor véresszájú orosz nacionalista uszítóvá változott, és alig van nap, hogy ne posztolna valami nagyon, bicskanyitogatóan radikálisat a közösségi oldalakra, éspedig minél később posztol, annál durvábbakat mond. Aki ezt most összefüggésbe hozza a politikus véralkoholszintjével, mely az idő előrehaladtával monoton emelkedést mutat, az rosszindulatú: megérzésem szerint éjfél körül Medvegyev szervezetében már többféle tudatmódosító is birkózik a dominanciáért, ne becsüljük le a képességeit, szó nem lehet nála pusztán alkoholról.

Most is jósolt egy csomó őrültséget, amiről írtam is tegnap egy másik lapba, minket a tízpontos próféciából most a negyedik pont érdekel, mely szerint:

„Lengyelország és Magyarország elfoglalja a korábban létező Ukrajna nyugati területeit.”

Ez a legenda március óta kering, felhasználták hozzá Zsirinovszkij egy 2014-es térképét is, mint az egy május végi írásomban be is mutattam, volt már sok változata, a legszórakoztatóbb az, amiben a magyar csapatok török támogatással szállják meg Kárpátalját. Szpáhik, janicsárok, akindzsik… no, mindegy, tudjuk, mekkora ostobaság ez. Minden szempontból a végünket jelentené, senkinek sincs ilyen szándéka...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.